Jedź, z przyjemnością popatrzę
Te z USA to wielkie goryle
Piersi szczególnie młode to tłuszczyk ,kolagen ,miękka skóra,woda .Wystarczy sztywno opiąć żeby się rozpłaszczyły ,dodaj do tego koszulkę też obcisłą i mamy taki widok.Kobiety zresztą umieją zaskoczyć zręcznie je ukrywając lub optycznie powiększać .Same piersi też mają tendencję do zmiany wielkości,sztywności od temperatury,dotyku etc Panczenistki ;one mają inną budowę ciała,tam masa jest potrzebna dla zachowanie prędkości .Jak dla mnie stroje sportowe kobiet są antykobiece,wszystko wyjaśnia widok w cywilu,sukienka,podkreślanie indywidualne każdej dziewczyny,gdy są jeszcze wypoczęte,nie na diecie którą dziś muszą przestrzegać w większej części roku.
O właśnie! O panczenistkach zapomniałem…
Tu masz"wielkiego goryla z USA".W przypadku kolegi obok,nie wiem nawet co komentować,prostacką głupotę czy humor dla wybranych?
I jeszcze jedna"gorylica" S.Kenin,zaraz po wygraniu AO w 2020 roku
Kobiety uprawiające sport zawodowo mają specjalne biustonosze spełniające funkcje ochronne i ułatwiając ruch. Np, piłkarki ręczne. Moja córka uprawiała tę dyscyplinę przez całe lata i miała komplet takich, których używała podczas meczów. Oprócz zmniejszenia piersi, a zasadzie spłaszczenia są wyposażone w warstewkę ochronną.
@WiecznieGłodny od kiedy zrobił sie z Ciebie taki ekspert od kobiecych piersi?
Ja bym tu więcej takich ekspertów widział…
Kurna teraz w faktach gadali że Iga przegrała.
Kto by takie bomby umiał odbijać?! Przeciwniczki Igi są jak maszyny. Grubsze, większe i silniejsze.
Aż z nerwów muszę się napić
Tam zaraz ekspert :> Ale podyskutować zawsze można ,ile można tej polityki,sportu itd :>
Na koniec,dawnych wspomnień czar…
A się uczepili …
Niczym wygłodzone niemowlęta?
Aż dziwne, że ty sie jeszcze zielono i harmonijnie nie zrobilo?
Właśnie, zaraz kolega owocożerca napisze, że harmonijne kawki nie uprawiają sportu!
“owcożerca”?
OWOCO!
Zapomniałbym…
Buldożer,gorylica i co jeszcze?
Aaaaa…Jak się człowiek spieszy to sie diabeł cieszy
Jajecznicę robiłem…A z tym nie ma żartów!
Już myślałem że to definitywny koniec mego rozumienia tego okazu szaleństwa…
Dużą rolę ogrywają również kwestie etniczne. Swego czasu podczas zmagań naszych siatkarek z reprezentacją Dominikany zauważyłem, iż atrybutem siatkarek z tegoż karaibskiego kraju były bardziej krągłe i obfitsze pośladki w porównaniu z reprezentantkami europejskich innymi nacji.
Przyjemnie oglądało się te zmagania …
Niska osoba w siatkówce zawsze ma szansę zostać libero.
Żeby tylko nikomu nie przyszło do głowy wprowadzenie w koszykówce lub siatkówce parytetu – 50% wysokich i 50% niskich zawodników