a ja mogłabym być zakupowym zawodowcem :D, tylko musiałabym mieć totalnie wolną rękę i złotą kartę bez limitu
U mnie w modzie oraz moim zamyśle jest teraz nakupowanie białych/jasnych bluzek i swetrów by pasowały mi do wszystkich dolnych rzeczy. Lubię ładnie wyglądać, ale nie mam chęci ostatnio zbytnio się zastanawiać nad ubieraniem. Więc mam taki plan.
A co do innych rzeczy/wnętrz to chętnie poczytam co teraz jest modne, bo czeka mnie remont kuchni. Nie mam jeszcze na to konkretnego planu.
To biere i żenie się z Tobą.
Jeśli chodzi o kolory, to kupiłabym chętnie jakąś bluzeczkę w błękitnym kolorze, takim twarzowym jak ten, który jest na mojej letniej bluzeczce
A kuchnię też urządzam i mam białe meble z tej serii czarny blat i kupiłam takie płytki
u mnie jak zwykle kolorowo.
a na topie to kominiarki na wybiegu w Barcelonie
Nie ma to jak szybkie oświadczyny
Szukałam w zeszłym roku wygodnych butów dla babci. Puchły jej nogi bardzo i ma haluksy. Wpisałam w necie hasło “buty szerokie” bo takie w zwykłych sklepach są nie do kupienia.
Wyszukano się kilka sklepów. Kupiłam babci takie buty i naprawdę to było To.
Miękkie i dopasowujące się. Rozmiar kupować jaki się ma. Nie, że większe by było luźniej.
Nie są one jakiś ekstra ładne, ale wstydu też nie ma. Chłopskie nie były
Moda dla mnie ma niewielką wartość, nie sugeruję się nią. Do tej pory miałam fazy na kolory: zielenie, później pastele, niedawno fiolety, a obecnie podoba mi się turkus.
Ale o gotowanie zapomniałem z tego roztargnienia spytać.
Podobną kuchnię córka mi pokazywała. Podoba jej się taki styl.
Mówiłam jej by mi coś podpowiedziała, przejedziemy się któregoś dnia pooglądać meble.
Taka kuchnia w uniwersalnym stylu jest. Nie wyjdzie szybko z mody, a nie chcę czegoś na co za kilka lat nie będę mogła patrzeć.
Zakupy “ciuchowe” przebił mój nowy smart tv i odkurzacz piorący, który myje też podłogi
A mnie by sie przydal taki co jeszcze gotuje
Odkurzacz pierze też tapicerkę?
Firmy ktore wymienilam dla @ihtiel - jezeli sa w Polsce to polecam
Tez mam problemy z nogami
Tak i dywany.
Mam nadzieję, że umiesz i lubisz
brzmi nieźle
No to fajna rzecz. Przydatna w domu.
Ja kupiłam naprawdę okazyjnie i dokupowałam pojedyncze szafki
Kup sobie to i nie musisz nawet gotować, zrobi to za Ciebie.