Co w modzie Cię kręci? co Ci się ostatnio podoba? na co zwracasz uwagę?
Chodzi nie tylko o ubiór, pojedyncze elementy garderoby, kolory, tkaniny, ale ogólnie o to, co nas otacza, cała sceneria, środowisko, wnętrza, jakieś pojedyncze elementy rzeczywistości…
Lubię Cię Żabko, ale na to pytanie, nie umiem odpowiedzieć. Ale spróbuję. Gustuję w skórzanych kurtkach. Jakby coś nie tak z tą odpowiedzią, nie złość się na birbancinę.
Fajnie Ja też rozglądałam się czasem za jakąś ramoneską lub cienką kurteczką, taką tylko lekką zadziewajką. Mam brązową skajkę
Mam 4 skóry, jedną brązową, 3 czarne, Miałem też długi, skórzany płaszcz koloru jasnobrązowego, ale to dość dawno było. I z dzisiejszą modą wiele wspólnego nie ma.
Piękna pogoda, nowe słuchawki
Już kupiłeś, czy się rozglądasz?
Kupione
Ja nie podążam za modą, ubieram się swobodnie, bez ekstrawagancji, bez szaleństw. Mam swój styl, może nie najlepszy, ale własny i go nie zmienię.
Nic Cię ostatnio nie pociąga?
A to takie nieharmonijne przeciez
Aktualnie? Ponieważ mam klopoty z nogami - mega wygodne buty ( już mam jesienne a szukam zimowe). Nie mają byc wygodne kecz mwga wygodne czyli nie najtańsze. Urodą takie bardzjej unisex niz damskie.
Ale co to znaczy “ostatnio”? Mam zwracać uwagę na idiotyczne teksty w magazynach typu: “Ludzie oszaleli na punkcie…” albo “Musisz to mieć”? Mam nosić dziurawe dżinsy i buty z rozwiązanymi sznurowadłami? Ostatnio kupowałem nowe dżinsy i długo musiałem tłumaczyc ekspedientce w wieku mojego syna, że szukam NORMALNYCH dżinsów. Ona nie wiedziała o co mi chodzi i ciągle powtarzała o jakiejś “kolekcji” . Na to ja odpowiedziałem, że nie kolekcjonuje spodni, tylko je nosze. Mina na jej twarzy - bezcenna!
Sprawdź serię “go soft”, jest dostępna w CCC. Kupiłam mojej mamie sandały z tej firmy, a ma problemy ze stopami i mówiła, że to najwygodniejsze buty
U mnie cały rok są na topie sukienki, rajstopy i skarpetki teraz dodatkowo mam bzika na punkcie zakolanowek i podkolanówek buty na wysokim obcasie bądź koturnie obowiązkowo a takie małe dodatki to kolejna para kolczyków, szalikow i pasujących do wszystkiego szminek i torebek
Ja np. jak mam kupić płytki, telefon, czy stół, to lubię sobie pooglądać, nakręcić na to, zwracać uwagę na te elementy w każdym miejscu. Jak miałam kupić samochód, to wszędzie i zawsze przyglądałam się samochodom i zastanawiałam, czy taki chciałabym mieć.
Ja ostatnio kupiłam sobie białe cienkie rajstopy Śmiałam się, że ostatnio, to pewnie miałam takie na komunii
Białe mam takie grube typowo zimowe lubuje się w różnych wzorach i kolorach rajstop
Mnie przydałby się ktoś, kto by mi zakupy robił tego typu, bo w tem temacie, cienias jestem niemożebny.
Kupiłam sobie czarne kryjące z drobnymi punkcikami srebrnymi w biedronce. Są bardzo seksowne, bo mam już jedną parę i dokupiłam jeszcze 2 A białe grube miałam też, daaaawno temu i nie wiem ile razy je założyłam
@ihtiel
Mam to samo
Wygodne buty to dla mnie poodstawa egzystencji nieomal
Nie wiem czy w Polsce sa buty firmy Gabor - najwygodniejsze na swiecie, podobnie ara lub (troche mniej Rieker)
Nie tylko wygodne ale i wygladaja wg mnie elegancko i nie tak staruszkowato jak inne wygodne buty
To moje stare na przyklad: