Cytuję poniżej, bo nie rozumiem tego fenomenu, który podejrzewam lada moment przeminie.
Rozumiem, że ktoś odniósł sukces, bo: umiał zakombinować/ miał wykształcenie i skorzystał z niego/ miał majątek po rodzinie i rozmnożył czy też ustawił się w polityce /układach itd. Ale tego poniżej nie rozumiem
"Angelika Mucha, znana szerzej jako Littlemonster96, jest jedną z najpopularniejszych influencerek w kraju. Na Instagramie śledzi ją ponad 1,5 mln obserwatorów. Ona sama nigdy nie podejrzewała, że dojdzie do takiego momentu w życiu. "
Mnie w tym 1.5 mln nie ma, ba… nawet nie wiedzialam, ze taki gatunek muchy w przyrodzie wystepuje?
Co do liczby obserwatorow? To da się zalatwic bez obserwujacych, byle boty dawkowaly zachwyty ostrożnie.
Prawdą jest, ze tego typu konta zastepuja niegdysiejsze kampanie reklamowe - ludzie, zwłaszcza mlodsi spedzaja wiecej czasu przed ekranem komputera czy z telefonem niz oglądają TV.
Komercja jak wszędzie.
Choc i tam robi sie ciasno i można spodziewac się niedlugo zmiany strategii.
Co bedzie dalej?
Czas pokaże.
Tiktok pokazuje, ze skala mozliwosci eksploatacji ludzkiej glupoty jest duza.
To jest chyba przeliczane na klikalność i wejścia na profile marek. Te majtki mnie na starcie przerosły, ale ja jestem za głupia, żeby stosunkowo darmo coś chcieć. Taki sukces wydaje mi się dość przypadkowy i wynikający z koniunktury chwilowej Musiało komuś wyjść i akurato dziewczynie wyszły jakieś zyski i paru osobom też. Co do Tiktoka się zgadzam …
Wiekszosc tego typu “karier” to efekt przypadku.
Nawet wielka gwiazda jaka byla Ava Gardner doilaby krowy gdzies na poludniu USA, a Marylin Monroe wzorową amerykańską matką z przynudnym mężem sierzantem i wianuszkiem potomstwa.
Ja też nie!
Doszła do takiego momentu, że pokazała już rodzaj majtek, które kupiła w Ameryce. Ale żeby zupę publicznie ugotowała, co by było społecznie bardziej użyteczne to nie.
Pewnie głównie faceci oglądają. Heteroseksualni
Nie, mnie nie namówisz na oglądanie takich filmów.
Co najwyżej pozdrów tą Muchę.
Niech się jej wiedzie, ale na mnie niech nie liczy …
Oj, Ty to od razu masz nadzieję na jakieś nieprzyzwoite rzeczy a ona sobie majtki kupiła zwykłe a na poziomie brzucha jest siateczka jak od kabaretek W sumie to dobrze, że kogoś cieszą małe rzeczy, ale taniej by wyszło 10par takich samych lecz bez siatki w sieciówce.
A czym niby różnią się celebryci internetowi od telewizyjnych? Jeżeli rozumiesz cukces jednych, to sukces drugich jest bardzo podobny, a przynajmniej ja tak sądzę.
Są 100 razy gorsze nieszczęścia. Temat majtek też może być ciekawy …
Nawet czasem warto zajrzeć na stronę z takowymi produktami. Ma się potem przez miesiąc ciekawe propozycje reklamowe. Nie zawsze moje systemy są w stanie w smartfonie wytłuc reklamy, więc jak już, to wolę jakąś bieliznę damską, niż np. propozycje artykułów do remontu domu …
Ale sam z siebie unikam takich filmów.
majtki były tylko na początku. Podejrzewam, żeona o głupotach mówi i pokazuje tusze do rzęs i inne głupoty. Marność i wszystko marność.
Typowy słup ogloszeniowy.
Nie za ladny, nie za brzydki. Ot taka chodzaca przecietnosc, na przykladzie ktorej mozna pokazac, ze jak bedziesz odpowiednio dlugo jesc chipsy, popijac cola, uzywac takich a nie innych przedmiotów to tez milionerką zostaniesz…
Nie mam potrzeby znać każdej osoby, produktu itd która zabłyśnie w internecie