Co to ta Canva?

polecam na kompie, czy lapie..osobiście ja nie lubię na telefonie, czy tablecie.

1 polubienie

Trudno mi to robic, bo biore leki, ktore wplywaja na podejmowanie decyzji. Ale widze wyzej, ze ktos lepiej wie jak bardzo jestem leniwa, niekreatywna. Widocznie po d…Zirael od zycia nie dostal, zeby sie domyslec, ze nie kazdy jest tak blyskotliwey jak on.

1 polubienie

Dostał, dostał.
Nie jesteś osamotniona
:heart:

Optymalnie to wylaczyc funkcje podejmowanie decyzji. Wysylanie CV to sztampa.
Im mniej ozdóbek tym lepiej.
Byle to bylo czytelne. Lepiej uzywac wytluszczonej czcionki niz operowac kolorami.
I podkreslac te, które koresponduja z etatem, o ktory się ubiegasz.
I rozsyłać duzo, któreś złapie?
Nie tylko do “łowców talentów”
Wiele wiekszych firm w stopce ma taka zakladke “o nas” i podaja maila dla szukajacych pracy.

1 polubienie

Optymalnie to jak sie ma byc kameleonem i wysylac na wiecej niz 1 kierunek (ale nie ten, co sie pracowalo ostatnie lata)to zmieniac tylko tresc a nie musiec walczyc z forma.
Dlatego w tej Canvie te pola sa dla mnie trudne.:confused:
W dodatku nie wiem, czy dobrze celuje, bo moze ja sie w zadnym SEO mimo paru szkolen i takie tam nie odnajde, skoro teraz pokolenie Z i bzdet jest takie wybitne i biegle we wszystkim.. ps dziekuje, bo zaczynam popadac znow w chora perfekcje

Czasem, choc moze zaskoczyc prace znajdujesz szukajac w miejscach gdzie majmniej bys sie spdziewala. A tak na marginesie to czasem mam wrazenie, ze te perfekcyjne CV najszybciej laduja w koszu…

2 polubienia

Polecam założenie konta na revoult. Karty płatnicze dodajesz w kilka sekund, później je kasujesz. Używam przy promocjach na streaming. Więc mam np 3 miesiące za 1 pln, wpłacam na konto 3 pln i zakładam kartę . Po 3 miesiącach karta kasowana i można od początku.