Pomijajac, ze moj salon na kino to się srednio nadaje to obawiam się, ze po wlaczeniu tego kombajnu w mój wiejski światłowód inni nie mieli by szans?
Do oglądania telewizji wystarcza 22-calowy LCD.
Ja potrzebuje jakis 43" starość nie radość i wzrok nie ten
Poczekam na wykończenie palacu…
8k? Toż to jeszcze niczego nie obsługuje
taki duzy bedzie zarl prad
Dlatego wstrzymuję się jeszcze ze złomowaniem mojego starego projektora FullHD
Na razie wystarczy mi sto cali.
3D też nic nie obsługiwało ale nie przeszkadzało to mediom opowieściom o przyszłości
A jak z ostrością w narożnikach?
To stare dobre Benq z dużą optyką i klasyczną lampą - bije na głowę wszystkie te nowe cudeńka LED. Wziąłem niedawno z Media… nowy Overmax według danych technicznych lepszy od mojego starucha. Oddałem go bo nie miał szansy nawet w ciemnościach.
Di ogladania w Himalajach?
Troche rdrogie.
Ale wtedy nie mowimy o kinie domowym.
Overmax? I dziwisz sie ze Twoj stary telewizor jest lepszy? Jest takie powiedzenie… na tanie nas nie stać.
Ja wciąż mam 32’’ telewizor LCD Philipsa z 2007 roku, działa jak nowy, wiec po co mam wymienić?
Pisałem o projektorach i według danych technicznych ten Overmax ma lepszy strumień światła, w praktyce nie ma.
Moj bład. Mimo wszystko… klasa sprzętu niska. Więc wiele nie nalezy się spodziewac
Jednak nowy sprzęt vs ponad dziesięcioletni…
Ja kocham kino z zadeptana podłogą i drewnianymmi skladanymi krzeselkammi
Ostatnio jak byłem w kinie, to przypomniałem sobie dlaczego już tam nie chodzę - smród popkornu, hałas, odgłosy konsumujących, dzwonki i świecące ekrany smartfonów, oraz najgorsze: 40 minut reklam!