Co to za cudo?

Pomijajac, ze moj salon na kino to się srednio nadaje to obawiam się, ze po wlaczeniu tego kombajnu w mój wiejski światłowód inni nie mieli by szans?

1 polubienie

Do oglądania telewizji wystarcza 22-calowy LCD.

2 polubienia

Ja potrzebuje jakis 43" starość nie radość i wzrok nie ten :rofl:

1 polubienie

Poczekam na wykończenie palacu… :joy:

3 polubienia

8k? Toż to jeszcze niczego nie obsługuje

1 polubienie

taki duzy bedzie zarl prad

Dlatego wstrzymuję się jeszcze ze złomowaniem mojego starego projektora FullHD :grinning_face:
Na razie wystarczy mi sto cali.

1 polubienie

3D też nic nie obsługiwało ale nie przeszkadzało to mediom opowieściom o przyszłości

A jak z ostrością w narożnikach?

To stare dobre Benq z dużą optyką i klasyczną lampą - bije na głowę wszystkie te nowe cudeńka LED. Wziąłem niedawno z Media… nowy Overmax według danych technicznych lepszy od mojego starucha. Oddałem go bo nie miał szansy nawet w ciemnościach.

Di ogladania w Himalajach?
Troche rdrogie.

Ale wtedy nie mowimy o kinie domowym.

1 polubienie

Overmax? I dziwisz sie ze Twoj stary telewizor jest lepszy? Jest takie powiedzenie… na tanie nas nie stać.

1 polubienie

Ja wciąż mam 32’’ telewizor LCD Philipsa z 2007 roku, działa jak nowy, wiec po co mam wymienić?

1 polubienie

Pisałem o projektorach i według danych technicznych ten Overmax ma lepszy strumień światła, w praktyce nie ma.

1 polubienie

Moj bład. Mimo wszystko… klasa sprzętu niska. Więc wiele nie nalezy się spodziewac

Jednak nowy sprzęt vs ponad dziesięcioletni…

Ja kocham kino z zadeptana podłogą i drewnianymmi skladanymi krzeselkammi

Ostatnio jak byłem w kinie, to przypomniałem sobie dlaczego już tam nie chodzę - smród popkornu, hałas, odgłosy konsumujących, dzwonki i świecące ekrany smartfonów, oraz najgorsze: 40 minut reklam!

1 polubienie