Co to zapowiada, gdy dziś pierwszy raz w życiu,

Oczy mi się kleją, idę spać narazie

1 polubienie

Znalazłem te strony o COVID-19

1 polubienie

Masz bolesne życie? Ja bardzo nie lubię bólu. Moje życie na ogół mi się nie podobało, więc cały czas drążyłem, na czym ono polega i jak żyć mądrze i bez bólu. Preferowałem czytanie mądrych książek, i układanie sobie z nich mądrego, logicznego światopoglądu.

1 polubienie

żeby lubić ból trzeba być sadomasochistą, samego bólu nie można zlikwidować zanim nie usunie się przyczyny, wszelkie inne metody są krótkotrwałe, dobra tabletka może zmniejszyć ból na max 4 - 6 godzin, jeśli organizm jej nie odrzuci i będzie podana dożylnie bezpośrednio do zakażonego organizmu, z robionych badań laboratoryjnych wychodzi że 1 / 2 dawki p.bólowej jest usuwane / niszczone, wydalane / z różnych powodów, i ból wraca po max 4 godzinach zwielokrotniony, choć np. na czas operacji te 4 godziny zwykle wystarcza by mieć komfort do logicznego myślenia. Całkowite wyłączenie bólu nie jest medycznie możliwe, ból, wysypki, swędzenie, krosty, plamy itd jest wskaźnikiem / lampką / że to ostatni dzwonek na naprawę czegoś / poważne badania całego organizmu /, życie bez bólu to jazda bez trzymania i bez hamulców… Nie podoba się z przestrzeni lat przebytych, życie to nie film który można cofać, przewijać, wycinać, trzeba by pamięć zresetować do 0 a to nie możliwe, choć w Polsce już nie ma rzeczy niemożliwych chyba - wszystko wiemy i się znamy na wszystkim. podobnie też kiedyś dużo czytałem, masa różnych zainteresowań z powodu głupich dla innych, których w życiu korzystałem mi wyszła na dobre, o różne duże problemy tylko się ocierałem. nikt ! za mnie żyć nie będzie - rodzina, przyjaciel , Trzeba się nauczyć żyć z każdym bólem

1 polubienie

Tu jest zbyt ogólnie wyjaśnione, film który widziałem wyjaśnia dużo więcej i dokładnie fakty które były utajnione, ale dobre dla świadomych

1 polubienie