Można to róznie interpretować…
Wyszedł z twarzą, bo ani sie nie wycofał co byloby jego porażką, ani nie wjechał na całą ukraine swoim wojskiem… Jezeli tal mialoby sie to zakonczyc na znowu kilka lat to wyszedl z twarzą w… Rosjii
?? No chyba o to chodzilo Terleckiemu
Wiadomo od dawna że pisowi bliżej do rosji niż UE.
Ten butapren to mu juz całkiem mozg przeżarł. Terleckiemu znaczy.
Putin ugral co swoje, umocni sie na przyczolkach i za kamis czas jak nie on (bo wieczny nie jest) to ktos inny pójdzie krok dalej.
Za Putinem stoi maszyneria posmarowana czerwonym smarem i o mentalnosci Dzyngis Chana.
Jakby Terlecki zamiast wąchać klej w szkole poczytal trochę książek to by andronów nie plótł.
@Devil masz racje, oni jakby mogli to już by na Kremlu carowi czapkowali. Tylko car sądząc po zdjeciach woli duze rasowe psy a nie kundle.
Już odebrali kolejny kąsek ukrainy. Reszta jak zachód ochłonie.
Wez po uwage, ze wczesniej pacyfikacja Kazachstanu, a z Bialorusi Putin po tych manewrach się nie ruszy. Lukaszenka dobrze wie, ze ma sznur na szyi.
Choc moze woli smycz Putina niz los Ceaușescu? B
Najwyżej z ruskimi bede pić. Tam też bary i knajpy. Co mi tam.
Wódkę miewają niezłą.
Mi ukrainska piercowka cos nie za bardzo…
A to juz sie na zachod nie ewakuujesz?
Nie wiem. Tam piwo jak siki jest. Wschód da mi tu więcej
A dlaczego ukraina zachowuje sie tak…
Przeciez Rosja od teraz zajmowala by ukraine po kawalku co miesiąc a oni by wszystko oddawali… zachód plótł by jak zwykle swoje głupoty a ten komik prezydent wygłaszał tylko orędzia, żeby spac spokojnie… zalosne…
Niech ukraina uderzy na te republiki i wygoni sramtad Rosje… Niech pokaza ze maja jaja a nie zachowuja sie tak zenujacooo.
Caly swiat zachowuje sie tak defensywanie w stosunku do Rosjii…
Marzy ci się widzę wielki ZSRR.
W Niemczech nie ma odpowiedniego systemu? Za dużo lewactwa i demokracji?
Łysy Olaf nie daje rady?
Jak to mi sie marzy? Przecież to ja mówie żeby zareagowac xd
Niemcy hełmy ukrainie wysłali…
Ale dziś wykonali dobry ruch z NS2.
No nie spodziewalem sie… na tvp info mowią, ze zachód przejrzal w koncu na oczy i dopiero teraz przyznaja racje Polsce… gdy ta od 15 lat ostrzegala przed Rosja xd wczas…
Bo tak jest. Im dalej za zachód tym bardziej pokojowe nastawienie i mniejsza obawa o wojnę w Europie. My mamy się czego bać. Warto za wczasu naprawić stosunki z Brukselą. Bo nikt nam nie pomoże. Jesteśmy pomiędzy cywilizacją i demokracją a totalitaryzmem. Trzeba się zdecydować.
A moze dobrze za wczasu Robić inwestycje interesy z Rosją, zeby pozniej bylo na sankcje?
Ten gazociąg sie teraz niemcom przydal xd
Nie wierz w bajki. Tej prawdziwej ruskiej wsi to juz nie ma. Kolchozy ja zjadly.
Kolega ma rodzine za Bugiem. Przyjaciel wlasciwie. Jako, ze jakims cudem rodzinka sie uchowala na pograniczu lotewsko-litewskim z silnymi wplywami bialoruskimi to tam komuch do wsi po prośbie albo jakims BWP musial.
Jak tam jechal to robilismy zrzute wyrobow naszego wytworstwa przemyslowego udajacego tureckie tekstylia a wracal? Takiego zarcia i picia to kolego po XIX wiecznych dworkach szukac.
Teraz oni juz w UE, wiocha zalapala sie w granicach Lotwy.
I robią te padliny suszone i bimber z certyfikatem UE
Alkoholicy i 7Olatkowie rządzą światem
To, że ludzie tam umierają. Rozumiesz teraz? Że są w stanie wracać z zachodu, gdzie zarabiają dobre pieniądze, żeby ginąć za kraj.
No, ale co to ma do tej wypowiedzi?
To że nie stosowana była wypowiedz Terleckiego broniącego Putina gdy toczy się wojna którą sam zresztą wywołał i giną ludzie to tak jak by bronić Hitlera pomimo wojny i ludobójstw przyznasz że nie na miejscu było by takie coś…