Co tu jest niby szokującego? W wypowiedzi Terleckiego

Można to róznie interpretować…
Wyszedł z twarzą, bo ani sie nie wycofał co byloby jego porażką, ani nie wjechał na całą ukraine swoim wojskiem… Jezeli tal mialoby sie to zakonczyc na znowu kilka lat to wyszedl z twarzą w… Rosjii
?? No chyba o to chodzilo Terleckiemu

2 polubienia

Wiadomo od dawna że pisowi bliżej do rosji niż UE.

3 polubienia

Ten butapren to mu juz całkiem mozg przeżarł. Terleckiemu znaczy.
Putin ugral co swoje, umocni sie na przyczolkach i za kamis czas jak nie on (bo wieczny nie jest) to ktos inny pójdzie krok dalej.
Za Putinem stoi maszyneria posmarowana czerwonym smarem i o mentalnosci Dzyngis Chana.
Jakby Terlecki zamiast wąchać klej w szkole poczytal trochę książek to by andronów nie plótł.
@Devil masz racje, oni jakby mogli to już by na Kremlu carowi czapkowali. Tylko car sądząc po zdjeciach woli duze rasowe psy a nie kundle.

3 polubienia

Już odebrali kolejny kąsek ukrainy. Reszta jak zachód ochłonie.

2 polubienia

Wez po uwage, ze wczesniej pacyfikacja Kazachstanu, a z Bialorusi Putin po tych manewrach się nie ruszy. Lukaszenka dobrze wie, ze ma sznur na szyi.
Choc moze woli smycz Putina niz los Ceaușescu? B

1 polubienie

Najwyżej z ruskimi bede pić. Tam też bary i knajpy. Co mi tam.

1 polubienie

Wódkę miewają niezłą.
Mi ukrainska piercowka cos nie za bardzo…

A to juz sie na zachod nie ewakuujesz?

2 polubienia

Nie wiem. Tam piwo jak siki jest. Wschód da mi tu więcej

A dlaczego ukraina zachowuje sie tak…
Przeciez Rosja od teraz zajmowala by ukraine po kawalku co miesiąc a oni by wszystko oddawali… zachód plótł by jak zwykle swoje głupoty a ten komik prezydent wygłaszał tylko orędzia, żeby spac spokojnie… zalosne…

Niech ukraina uderzy na te republiki i wygoni sramtad Rosje… Niech pokaza ze maja jaja a nie zachowuja sie tak zenujacooo.

Caly swiat zachowuje sie tak defensywanie w stosunku do Rosjii…

Marzy ci się widzę wielki ZSRR.
W Niemczech nie ma odpowiedniego systemu? Za dużo lewactwa i demokracji?
Łysy Olaf nie daje rady?

1 polubienie

Jak to mi sie marzy? Przecież to ja mówie żeby zareagowac xd

Niemcy hełmy ukrainie wysłali…
Ale dziś wykonali dobry ruch z NS2.

1 polubienie

No nie spodziewalem sie… na tvp info mowią, ze zachód przejrzal w koncu na oczy i dopiero teraz przyznaja racje Polsce… gdy ta od 15 lat ostrzegala przed Rosja xd wczas…

1 polubienie

Bo tak jest. Im dalej za zachód tym bardziej pokojowe nastawienie i mniejsza obawa o wojnę w Europie. My mamy się czego bać. Warto za wczasu naprawić stosunki z Brukselą. Bo nikt nam nie pomoże. Jesteśmy pomiędzy cywilizacją i demokracją a totalitaryzmem. Trzeba się zdecydować.

3 polubienia

A moze dobrze za wczasu Robić inwestycje interesy z Rosją, zeby pozniej bylo na sankcje? :rofl:
Ten gazociąg sie teraz niemcom przydal xd

1 polubienie

Nie wierz w bajki. Tej prawdziwej ruskiej wsi to juz nie ma. Kolchozy ja zjadly.
Kolega ma rodzine za Bugiem. Przyjaciel wlasciwie. Jako, ze jakims cudem rodzinka sie uchowala na pograniczu lotewsko-litewskim z silnymi wplywami bialoruskimi to tam komuch do wsi po prośbie albo jakims BWP musial.
Jak tam jechal to robilismy zrzute wyrobow naszego wytworstwa przemyslowego udajacego tureckie tekstylia a wracal? Takiego zarcia i picia to kolego po XIX wiecznych dworkach szukac.
Teraz oni juz w UE, wiocha zalapala sie w granicach Lotwy.
I robią te padliny suszone i bimber z certyfikatem UE

1 polubienie

Alkoholicy i 7Olatkowie rządzą światem :confused:

To, że ludzie tam umierają. Rozumiesz teraz? Że są w stanie wracać z zachodu, gdzie zarabiają dobre pieniądze, żeby ginąć za kraj.

2 polubienia

No, ale co to ma do tej wypowiedzi?

To że nie stosowana była wypowiedz Terleckiego broniącego Putina gdy toczy się wojna którą sam zresztą wywołał i giną ludzie to tak jak by bronić Hitlera pomimo wojny i ludobójstw przyznasz że nie na miejscu było by takie coś…

3 polubienia