Co Wam będę rad żałował, abyście

Jak tego nie załatwia, to nakopać do żydzi takim producentom.

1 polubienie

Nigdy nie zrozumiem, co kieruję inżynierami VW, którzy projektują ten układ w tak idiotyczny sposób.

1 polubienie

Nie zapominaj, że komputery też są awaryjne.

1 polubienie

Nie tylko VW. Np w moim Golfie było tak, jak u Ciebie. To od roczników zależy, nie od marek, I dla mnie to jest zagadką.

1 polubienie

Kierowcy za bardzo ufają technologii. Widuję tego skutki, gdy stoją na poboczach i czekają na serwis i nie Polską mam na myśli. Jakie piękne Mercedesy i inne uznane marki nawalają w drodze. Przynajmniej połowę z tego można by uniknąć, stosując się do zasad, które zapodał @harmonik

1 polubienie

Jest w samochodach przypomnienie, sygnał dźwiękowy gdy otworzy się drzwi z włączonymi światłami i wyłączonym silnikiem.

2 polubienia

Miałem tak w Fokusie, a w Alfie nie mam.

2 polubienia

To podobno jedna z tych rzeczy których robić nie wolno, ale można :rofl::rofl:

2 polubienia

I tak nie mam samochodu. Ja tylko sama chodze… :grin:

2 polubienia

Znam takie osoby, które uważają Cię za Skarb.

2 polubienia

Biedni ludzie, widac mnie nie znaja…! :joy:

2 polubienia

Już my Cię znamy bardzo dobrze…, jak zły szeląg… :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Kolego @harmonik Czy szanowny kolega już zna nowinę, że nasza szanowna koleżanka @elsie od kilkunastu godzin jest babcią?

2 polubienia

Auta to nieharmonijność do patologicznego wożenia tyłków…

2 polubienia

Zgadzam się całkowicie z kolegą, co do aut. Są one jednym ze znaczników szujowato nieharmonijnej i patologicznej ludzkości.

2 polubienia

Jakoś ciężko mi uważać ludzkie dzieci za wielką mądrość, ze mną na czele.

My z wytrysku mamy tylko ekscytującą przyjemność po przyzwyczajeniu i uzależnieniu się, ale kobietom można się dziwić, że godzą się ryzykować zdrowiem ciążowo-porodowym, choć jak im wszystko dobrze pójdzie, to pewnie mają radochę z nowych istot… Z tym, że tym nowym ludzkim istotom niełatwo być zdrowymi i szczęśliwymi, a jeszcze do tego czeka je mega ogłupianie edukacyjne, przyuczające do patologicznych prac ludzkich.

2 polubienia