Petelicki strzelił sobie kilka razy w głowę w garażu xd Miał łatwiej, ale w więzieniu…
No własnie kilka razy? to chyba nie bardzo możliwe.
Może jakimś cudem mu się udało.
Chyba ze z Kalasznikowa,ogniem ciaglym,to mozliwe on sieje 600strzalow /minute ![]()
Prędkość wylotowa, to 410 m | s.
Leone uspokój sie magazynek ma na 30 naboi o ile dobrze pamietam:)
na razie Ziobro dal glos.
a sprawa moze byc rozwojowa.
zobaczymy, bo kazdy ruch rzadu w tym momencie jest zly, chyba, ze rezydent dlugopis zostanie spisany na straty i ulaskawienie podpisze - zerro marzy o palacu prezydenckim.
Stonoga ujawnił akta afery podsłuchowej które pomogły wygrać dudzie i miał być za to ulaskawiony(?)przez Dude że wszystkich jakichś spraw… Duda nie dotrzymał obietnicy, Stonoga zaczął ujadac na PIS, a teraz nie dość że nie ulaskawiony to siedzi w więzieniu i nie wiadomo czy jeszcze kiedyś wyjdzie lol
w najgorszym wypadku, jak slusznie zauwazacie ma szanse wyjsc nogami do przodu…
Nic… chodzi o to by gonić króliczka…
Zgadza sie,ale taka jest szybkostrzelnosc.
I to wystarczy,by samobojca,po nacisnieciu spustu,wystrzelil z osiem sztuk ![]()
Jeśli taką aferę jak “Srebrna” zamietli pod dywan (jeszcze…) , to taki Falenta i jego słowa też są do obalenia.
Nic się nie zmieni, dopóki rządy są w takich łapach w jakich są.
Jest tylko jeden ratunek. ULICA !
Jeżeli Falenta nie postępuje z desperacji na tzw rympał, a naprawdę ma, to co mówi, to może być dla PiS bardzo nieciekawie. Coś jest na rzeczy, bo milczą dziwnie.
Póki co, czekam, nie komentując.
No właśnie to milczenie mnie popchnęło do tejże wypowiedzi m.in.
A jak ma i jeśli to co ma opublikuje, to wtedy zobaczymy.
O ile w ogóle jeszcze Falentę zobaczymy… - sorry, ale ja już w nic nie wierzę obecnej władzy ![]()
Cokolwiek się teraz stanie Falencie, będzie to z automatu samooskarżeniem się władzy. Na tę chwilę jest bezpieczny.
A ja wam powiem tak: niczego to nie zmieni. Ciemny lud popierający PiS i stanowiący niestety większość społeczeństwa nie wie o większości afer, gdyż ogląda wyłącznie TVP. A jeśli nawet wie - to w nie nie wierzy. A jeśli nawet uwierzy - to mu to nie przeszkadza, bo gdyby ci ludzie byli u władzy robili by tak samo.
Dokładnie. Pis jest teflonowy teraz… każde g po nim spływa…
Dobrze wiedzieli, że media trzeba “zająć” na samym początku. Ale nie przypuszczałam, że to się będzie odbywało tak bezwzględnie i bez klasy (delikatna jestem dziś w słowach nad wyraz…
)
Nic się nie zmieni dopóki mentalność Polaków się nie zmieni. A na to potrzeba z 50 lat, a wtedy i tak będziemy ciągle w tyle do innych. Nie chyba że stanie się cud i przyjdzie jakiś zdecydowany reformator i zrobi jednym ruchem porządek z kościołem i szkolnictwem, i służbą zdrowia, i przede wszystkim byłymi komunistami, którzy ciągle się grzeją przy rządzie, a nie będzie cykał półśrodkami w przekonaniu, że tym zatka usta co niektórych i sprawi wrażenie, że coś robi. Od ponad 15 lat nie było w rządzie prawdziwych pomysłodawców reform, a jedynie poborcy diet i nagród.
Nawet jeśli wierzy to 500+ 300+ ważniejsze. Dojna zmiana da im więcej. A dla emerytowanych babć ważniejszy jest Kościółek niż emerytura. Poza tym te emerytki mają jeszcze całkiem dobre emerytury. Koszmar emeryturalny dopiero nadejdzie. A to babć nie obchodzi.