To zdjęcie to zwykłe kondolencje.
Na pewno ![]()
![]()
A tu Lech nie frateryzujący się z innymi https://lh3.googleusercontent.com/proxy/XW_yrQAFLyig8kmGGln6hig_jMSB1Et5FCRFk1V0QnnSwYJRvgdhaq7_irarx1fHVgEKaeeVaRB4Y1C0SPTKCUrnYcgwJAN4gsWoAYK3_2hA9leMx1QtDUgib7dV
wątpisz? Ja też się bym cieszył że mój wróg jebnął w kalendarz.
Warto dodać że PiS po wygranej zaczęło tworzyć swoje medialne zaplecze. Mieli tu wsparcie. Przypomnę 1 przemawiającą do Janusza okładkę:
https://www.wsieciprawdy.pl/pMagazineReleaseGetCover,261?type=largest
No i kościół.
Kościoły przed wyborami powinny być 3 miesiące ustawowo zamknięte. Tam większość baranów bierze swoją wiedzę.
Deal z kościołem jest szczególnie niebezpieczny bo tutaj mamy tworzenie idiotów poprzez średniowieczną edukację. Debilami łatwiej rządzić.
Tak się ustawili. Trybunał, sejm, TVP, sądy, kler.
PiS ma władzę niemal absolutną.
A wiesz jak takie rządy kończą?
Ano nieciekawie ![]()
Wiem jak powinny.
Dasz nam drugiego Wałęsę? Dasz lidera opozycji? Bo bez tego gówno zrobisz.
PiS może wykończyć tylko poważny krach gospodarczy albo polexit.
Wałęsa był hmmm środkiem ratunkowym komuny. Nic nie obalił bo był za leniwy. Myślę że jak z PIS będzie źle sami znajdą takiego debila który ich “obali”
Obyś się mylił, bo jeśli tylko to może wykończyć PiS to jesteśmy ugotowani, ale jak dla mnie jak dostanie ze 30% głosów to póki co jak na razie będzie dobrze ![]()
No i żeby ta konfederacja zniknęła ze sceny politycznej …
30 % wystarczy do samodzielnej władzy. Problemem są śmieciowe partie których głosy dostaną.
Zawsze znajdzie się ktoś do koalicji. Koryto rzecz święta.
Na chwilę obecną PiS nie ma z kim przegrać.
Dlatego mam nadzieję, że Konfederacja (czytaj szurfederacja z Krzysztofem Bosakiem będącym członkiem Ordo Szuris) ostatecznie zniknie z polskiej sceny politycznej i w to jednak powiedzmy max 30% poparcia załapie się znosu PiS …
Wiem, że jestem marzycielem ![]()
Zniknie jak i znikła partia Palikota.
Ale to na dziś. Niestety kasa ich wzmocniła.
Wielu młodych świrów popiera konfederacje.
Tacy od wyjścia z unii, ksenofobii i nazizmu. Mają 7-9%
niestety. Tak jak Hitlera popierali.