Co z nami?!

1 polubienie

Na Podkarpaciu robili tę sondę.

3 polubienia

Onet i wszystko jasne…

1 polubienie

17% to zapewne wyborcy pis

1 polubienie

Ludzie wierzą w propagandę. Pomijam goebbelsa, komuchów i PiS, nawet jobs twierdził, że ludzie nie wiedzą czego chcą, to Apple musi im powiedzieć czego chcą…

2 polubienia

Zeby tylko Jobs?
Zawsze sie znajdzie taki, ktory bedzie lepiej wiedzial co dla Ciebie dobre, a nawet najlepsze😉
Reklama tez jest forma propagandy.

2 polubienia

Mam wątpliwości co do pewności…

Eee…I znowu myślałem ze bedzie o ludziach a tu parapolityka…Szkoda bo fajny pytajnik.
Ja takze jestem eurosceptykiem ale chyba chodzi mi o cos zupelnie innego niz statystycznemu Polakowi.

Kaziu,bzdura!Wyborców pis jest znacznie wiecej i dlatego te 17% warte jest baczniejszej uwagi.Chocby dlatego ze z niczym sie to nie pokrywa.
UE jest jak PO.Arogancja wladzy i przekonanie o"lepszości", nie ma sobie rownych.No i zaczyna sie rdzewienie…I obrazanie na caly swiat bo kto ma inne zdanie,watpliwosci to juz musi byc"goebelsem".Taki popis tej tfu,“tolerancji”,rodem z Trybuny Ludu

1 polubienie

@collins02, nigdy nie mieszkalas w tzw. prawdziwej UE. Bo Anglia zawsze byla w tej organizacji “jedna noga”
Arogancji politykow to ja bronic nie bede, bo to jest zjawisko ponadorganizacyjne, ze tal to okresle.
Natomiast korzysci plynacych z istnienia UE jest moim zdaniem wiecej niz strat.
Co moze w Polsce ludziom ja obrzydzac? Traktowanie Parlamentu Europejskiego jako synekury dla zasluzonych. I to nie tylko przywara PiS. Trafiaja tam osoby z szerokiego spektrum - Biedron, wdowa po Adamowiczu, Jaki, Szydlo - naja oni jakies szczegolne kwalifikacje polityczno - dyplomatyczne?
O wyksztalceniu i znajomosci swiata nie wspomne.
Niestety polskie uczelnie to czerwona latarnia Europy (w obu tego sensu slowa - moze kojarzyc sie zarowno z Amsterdamem jak i oswietleniem konca pociagu).
Tego typu pytań jest duzo, ale czy od razu Krakow zbudowano?
Moim prywatnym zdaniem to dobrze, ze Polska w UE jest, a ze niektorzy z tego nie potrafia skorzystac? Bo licza sie akcje+ a nie rozwoj kraju?