Na Podkarpaciu robili tę sondę.
Onet i wszystko jasne…
17% to zapewne wyborcy pis
Ludzie wierzą w propagandę. Pomijam goebbelsa, komuchów i PiS, nawet jobs twierdził, że ludzie nie wiedzą czego chcą, to Apple musi im powiedzieć czego chcą…
Zeby tylko Jobs?
Zawsze sie znajdzie taki, ktory bedzie lepiej wiedzial co dla Ciebie dobre, a nawet najlepsze😉
Reklama tez jest forma propagandy.
Mam wątpliwości co do pewności…
Eee…I znowu myślałem ze bedzie o ludziach a tu parapolityka…Szkoda bo fajny pytajnik.
Ja takze jestem eurosceptykiem ale chyba chodzi mi o cos zupelnie innego niz statystycznemu Polakowi.
Kaziu,bzdura!Wyborców pis jest znacznie wiecej i dlatego te 17% warte jest baczniejszej uwagi.Chocby dlatego ze z niczym sie to nie pokrywa.
UE jest jak PO.Arogancja wladzy i przekonanie o"lepszości", nie ma sobie rownych.No i zaczyna sie rdzewienie…I obrazanie na caly swiat bo kto ma inne zdanie,watpliwosci to juz musi byc"goebelsem".Taki popis tej tfu,“tolerancji”,rodem z Trybuny Ludu
@collins02, nigdy nie mieszkalas w tzw. prawdziwej UE. Bo Anglia zawsze byla w tej organizacji “jedna noga”
Arogancji politykow to ja bronic nie bede, bo to jest zjawisko ponadorganizacyjne, ze tal to okresle.
Natomiast korzysci plynacych z istnienia UE jest moim zdaniem wiecej niz strat.
Co moze w Polsce ludziom ja obrzydzac? Traktowanie Parlamentu Europejskiego jako synekury dla zasluzonych. I to nie tylko przywara PiS. Trafiaja tam osoby z szerokiego spektrum - Biedron, wdowa po Adamowiczu, Jaki, Szydlo - naja oni jakies szczegolne kwalifikacje polityczno - dyplomatyczne?
O wyksztalceniu i znajomosci swiata nie wspomne.
Niestety polskie uczelnie to czerwona latarnia Europy (w obu tego sensu slowa - moze kojarzyc sie zarowno z Amsterdamem jak i oswietleniem konca pociagu).
Tego typu pytań jest duzo, ale czy od razu Krakow zbudowano?
Moim prywatnym zdaniem to dobrze, ze Polska w UE jest, a ze niektorzy z tego nie potrafia skorzystac? Bo licza sie akcje+ a nie rozwoj kraju?