Co za ulga

Już się martwiłem. Zachód chciał go uśmiercić a tu ch#j. Tylko czy ich media mówią prawdę?

Znalezli sobowtora?
Tam nie trafisz gdzie prawda, gdzie falsz. Choc przy obecnych programach rozpoznawania twarzy i sylwetki wcisniecie kogos na miejsce prawdziwego Kima byloby prawie niemozliwe, chyba, ze ma brata blizniaka. A i to nie zawsze jest gwarancja powodzenia.
Ja sadze, ze schowal sie przed wirusem. Przebadali otoczenie, moze Chinczycy juz maja szczepionke?
I pokazal sie dzielny przywodca narodu bez maseczki.
Swoja droga to wracam do starego pomyslu, czy to wypuszczenie wirusa nie bylo swiadome? Rodzaj wojny, gdzie straty wlasne mniejsze niz przy konwencjonalnej, a gospodarka swiatowa rozlozona? Tyle, ze jesli liczyli to sie troche przeliczyli. Bialy czlowiek to istota pragmatyczna, nie chinska mrowka. Spoleczenstwa poobijane, bo poobijane, ale sie z tego podniosa i najwyzej beda placic drozej, ale nie za chinskie. Sa jeszcze Indie, Bangladesz i niektore kraje Ameryki Poludniowej. A ostatecznie nie musimy uzywac jednorazowych parasolek. Czy chodzic co dwa miesiace w nowych plastikowych butach - bo taka jest mniej wiecej trwalosc ich taniego obuwia.

2 polubienia

A co to Trumpa obchodzi???

O tyle kto pilnuje guzika atomowego, bo moze sie okazac, ze w Korei sa większe swiry od Kima.

1 polubienie

No, to chyba jedyne…

Szkoda…Mialem nadzieje ze śmieć zdechł.Bez tego ten narod nie bedzie mial nawet cienia szansy na ratunek.

4 polubienia

Jeden taki był długo trzymany…

Zdechl czy nie, sadzisz, ze reszta rodzinki lepsza?

1 polubienie

Całe szczęście. Każdego człowieka szkoda. Nawet przykro mi się zrobiło gdy słyszałem te pogloski.

Stalina i Adolfa też?

1 polubienie

A moze i nawet gorsza,kto wie.Ale jedno co wiemy to to ze poki sie tego nie zacznie kruszyc,w obojetnie jaki sposób,nic sie nie zmieni.
ONZ i inne biurokratyczne zbieraniny,śpią sobie spokojnie bo na sniadanie nie mają zupy z trawy i kotleta zze znalezionego goowna.I ich rodziny nie sa w obozach koncentracyjnych bo 4 pokolenia wstecz udowodniono ze ktos ośmielil sie uśmiechnąć na ulicy.
Impuls jest zawsze lepszy od stagnacji.

1 polubienie

Odmawiam odpowiedzi na to pytanie xd

1 polubienie

To też byli ludzie. Nie urodzili się źli.

1 polubienie

Gdybyś był Bogiem to byś im wybaczył? Ja musiałbym się zastanowić.

Raczej nie. Żądza władzy to dla diabła doskonała pożywka.
I tak wielu zbrodniarzy żyło długo i szczęśliwie.

2 polubienia