Już się martwiłem. Zachód chciał go uśmiercić a tu ch#j. Tylko czy ich media mówią prawdę?
Znalezli sobowtora?
Tam nie trafisz gdzie prawda, gdzie falsz. Choc przy obecnych programach rozpoznawania twarzy i sylwetki wcisniecie kogos na miejsce prawdziwego Kima byloby prawie niemozliwe, chyba, ze ma brata blizniaka. A i to nie zawsze jest gwarancja powodzenia.
Ja sadze, ze schowal sie przed wirusem. Przebadali otoczenie, moze Chinczycy juz maja szczepionke?
I pokazal sie dzielny przywodca narodu bez maseczki.
Swoja droga to wracam do starego pomyslu, czy to wypuszczenie wirusa nie bylo swiadome? Rodzaj wojny, gdzie straty wlasne mniejsze niz przy konwencjonalnej, a gospodarka swiatowa rozlozona? Tyle, ze jesli liczyli to sie troche przeliczyli. Bialy czlowiek to istota pragmatyczna, nie chinska mrowka. Spoleczenstwa poobijane, bo poobijane, ale sie z tego podniosa i najwyzej beda placic drozej, ale nie za chinskie. Sa jeszcze Indie, Bangladesz i niektore kraje Ameryki Poludniowej. A ostatecznie nie musimy uzywac jednorazowych parasolek. Czy chodzic co dwa miesiace w nowych plastikowych butach - bo taka jest mniej wiecej trwalosc ich taniego obuwia.
A co to Trumpa obchodzi???
O tyle kto pilnuje guzika atomowego, bo moze sie okazac, ze w Korei sa większe swiry od Kima.
No, to chyba jedyne…
Szkoda…Mialem nadzieje ze śmieć zdechł.Bez tego ten narod nie bedzie mial nawet cienia szansy na ratunek.
Jeden taki był długo trzymany…
Zdechl czy nie, sadzisz, ze reszta rodzinki lepsza?
Całe szczęście. Każdego człowieka szkoda. Nawet przykro mi się zrobiło gdy słyszałem te pogloski.
Stalina i Adolfa też?
A moze i nawet gorsza,kto wie.Ale jedno co wiemy to to ze poki sie tego nie zacznie kruszyc,w obojetnie jaki sposób,nic sie nie zmieni.
ONZ i inne biurokratyczne zbieraniny,śpią sobie spokojnie bo na sniadanie nie mają zupy z trawy i kotleta zze znalezionego goowna.I ich rodziny nie sa w obozach koncentracyjnych bo 4 pokolenia wstecz udowodniono ze ktos ośmielil sie uśmiechnąć na ulicy.
Impuls jest zawsze lepszy od stagnacji.
Odmawiam odpowiedzi na to pytanie xd
To też byli ludzie. Nie urodzili się źli.
Gdybyś był Bogiem to byś im wybaczył? Ja musiałbym się zastanowić.
Raczej nie. Żądza władzy to dla diabła doskonała pożywka.
I tak wielu zbrodniarzy żyło długo i szczęśliwie.