Co zdążył zmienić już Biden a co rozważa zmienić?

Jak to widzicie ?

Bo co do oceny Trumpa to tyle w temacie …

Trump będzie bruździć.
Mówi się że zostanie medialnym potentatem i stworzy własne, prawicowe show.

1 polubienie

Informacja o dekretach podpisanych przez Bidena jest ogólnodostępna w necie, więc nie ma sensu przeklejać tego ponownie. Co zamierza, zapowiedział w czasie kampanii prezydenckiej, lub ma to swojej głowie. To tyle w temacie …

1 polubienie

Mnie najbardziej cieszy, że zamierza wprowadzić dyrektywy klimatyczne, który jego poprzednik, jak prawie każdy prawak, wyśmiewał.

2 polubienia

Na razie wstrzymal zaawansowaną ze strony kanadyjskiej,umowe o budowie rurociagu.Byc partnerem takiego typa to sama przyjemność :exploding_head:

1 polubienie

Trump wieczny nie jest
Trumpizm jako sposob myslenia?

Nawet dla mnie socjalistki (nie mylic z komunizmem) Biden nie jest rozwiazaniem. Ale co ja sie znam?
Trump przegial z gwiazdorzeniem

1 polubienie

Byle nie brał przykładu z Maxa Kolonki :smiley:

To kolonko jeszcze nadaje?!

1 polubienie

Ano … W wyborach prezydenckich USA namawiał do fałszowania wyborów w USA przez Polaków, a więc nie obywateli USA … Tzn. w ostatnim lub jednym z ostatnich, bo nie śledzę na bierząco …

Nie wiedziałeś, że stworzył własną sektę ? Mam dawne pytanie tutaj na jego temat … Poszukaj bo sporo tego było :wink:

Maksio to zjawisko niszowe
nie ta klasa
Pyskate pod latarnia, nie obrazajac latarni

1 polubienie

Jakiego rurociągu i na jakiej podstawie ?

Czyli oszołom. Niewiele tracę :grin:

1 polubienie

Trump też stworzy ruch albo medium. Ma wielu zwolenników. Rewolucja. Flaga konfederacji jeszcze wróci do łask.

1 polubienie

Dlaczego nie? Masz cos do kolonki? XD

Myślę, że mają na niego w Establishmencie takie haki, że nie odpierdzieli nic złego …

Ano mam XD

Kwestia rosyjska będzie kluczowa.

1 polubienie

W sensie pomoc rosyjskich trolii na wygraną Trumpa w wyborach ?

Tak. Na chama chciał udupic Hilary. Pragnienie władzy nie zna granic.

1 polubienie