Jak to widzicie ?
Bo co do oceny Trumpa to tyle w temacie …
Trump będzie bruździć.
Mówi się że zostanie medialnym potentatem i stworzy własne, prawicowe show.
Informacja o dekretach podpisanych przez Bidena jest ogólnodostępna w necie, więc nie ma sensu przeklejać tego ponownie. Co zamierza, zapowiedział w czasie kampanii prezydenckiej, lub ma to swojej głowie. To tyle w temacie …
Mnie najbardziej cieszy, że zamierza wprowadzić dyrektywy klimatyczne, który jego poprzednik, jak prawie każdy prawak, wyśmiewał.
Na razie wstrzymal zaawansowaną ze strony kanadyjskiej,umowe o budowie rurociagu.Byc partnerem takiego typa to sama przyjemność
Trump wieczny nie jest
Trumpizm jako sposob myslenia?
Nawet dla mnie socjalistki (nie mylic z komunizmem) Biden nie jest rozwiazaniem. Ale co ja sie znam?
Trump przegial z gwiazdorzeniem
Byle nie brał przykładu z Maxa Kolonki
To kolonko jeszcze nadaje?!
Ano … W wyborach prezydenckich USA namawiał do fałszowania wyborów w USA przez Polaków, a więc nie obywateli USA … Tzn. w ostatnim lub jednym z ostatnich, bo nie śledzę na bierząco …
Nie wiedziałeś, że stworzył własną sektę ? Mam dawne pytanie tutaj na jego temat … Poszukaj bo sporo tego było
Maksio to zjawisko niszowe
nie ta klasa
Pyskate pod latarnia, nie obrazajac latarni
Jakiego rurociągu i na jakiej podstawie ?
Czyli oszołom. Niewiele tracę
Trump też stworzy ruch albo medium. Ma wielu zwolenników. Rewolucja. Flaga konfederacji jeszcze wróci do łask.
Dlaczego nie? Masz cos do kolonki? XD
Myślę, że mają na niego w Establishmencie takie haki, że nie odpierdzieli nic złego …
Ano mam XD
Kwestia rosyjska będzie kluczowa.
W sensie pomoc rosyjskich trolii na wygraną Trumpa w wyborach ?
Tak. Na chama chciał udupic Hilary. Pragnienie władzy nie zna granic.