Coorva,idą Rumuni

Ojej, Ty i Twoje poczucie humoru? Wiem, nie kazdy moje trawi.
Przecież żartuje.
Tak jestem rasistka, ale bialy moze byc zielonoskory przedstawiciel obcej cywilizacji.
Nadgorliwosc bywa gorsza od szalenstwa.

1 polubienie

Taki jeden Grek powiedzial?
panta rhei
Dwa slowa a miliony interpretacji.

Wiesz doskonale ze to utarty schemat,podtrzymywany skutecznie [jak widać] kiedy przez pewnego gnoja.
I teraz nawet jesli gdy napisze ze murzyn jest bialy a Zyd katolikiem,będę rasistą.
Wiesz na czym to polega?
To jest mentalna piaskownica.
Niedorozwój zawsze bedzie czekal na moment aby sie odegrać…
No i wyszukuje w pocie czoła…
Najczęściej nie wiedząc w ogóle,o czym mowa…

Dodam tylko ze temat był o czymś innym.Jak widać,niedostepnym dla debili.Ale kogo to obchodzi…

1 polubienie

Co do katolickosci zyda? Hmmm. Ci bedacy fanatykami duzo się od swoich kolegow po fachu nie różnią.
Mozna zaryzykowac probe kiełbaski wieprzowej?

Czuję, że już ledwo wytrzymujesz i że moje porannosobotnie i porannoniedzielne wysłuchiwanie przez sen kosiarki jezgoczącej całymi godzinami, to pikuś w porównaniu z tym, czego Ty teraz wysłuchujesz.
A co do ludzi piszących bez sensu byle co, byleby pisać?
Mam radę. Przestawaj takich czytać, zmieniaj temat, na którym piszesz, albo zmykaj chwilowo na inne forum, na którym może akurat nikt w tej chwili nie pisze głupot.
Albo złap jakąkolwiek książkę, której jeszcze nie czytałeś.
Nie zawsze i nie z każdym da się pogadać. :wink:

3 polubienia

Wiem…
Ale to odruch…
Tu sie wchodzi bo sport i jakiś kontakt…
Ale na prowokacje nie potrafię" nie milczeć".Widze w tym złą wolę lub mentalność podwórka,poza którym nie ma świata…
O książce napisałem wczoraj ale to raczehj kabaret…W Jakims temacie,@okonek
Ale bardzo cieszy że widzisz to w pewnym świetle…
Doceniam!

1 polubienie

Nie masz na to wpływu, ale … żadna uczciwa praca nie hańbi, ciesz się, że nie Ty ją wykonujesz :))

1 polubienie

Ja to robiłem przez ok. 10 miesiecy,pod koniec lat 80-tych.Plus tzw.bindowanie w drukarni.

1 polubienie

Dobrze, że drukarnia a nie firma pogrzebowa :innocent::innocent::innocent:

A tak w ogóle, to znalazłam coś fajnego:

image

2 polubienia

Mozesz byc blisko prawdy. Żyd jako obywatel Izraela katolikiem być może, a murzyni albinosi tez sie trafiają. Jednym i drugim na swiecie latwo nie jest, a jak jeszcze okaże się 3 w jednym czyli kobieta, albinoska i katoliczka?
:stuck_out_tongue_winking_eye::innocent::joy: To ma przechlapane.
W zyciu bywaja takie nonsensy, ze czasem nie za bardzo wiadomo od ktorej strony to oglądać.

@collins02 Witam w klubie. Mnie też dziś obudziły kosiarki…

1 polubienie

@okonek Czarne kobiety, które urodziły się jako albinoski często są ochraniane przez katolickie organizacje pomocowe…

Wiem o tym, bo czarni nie tylko w kolorze skory na wspolbraci albinosow poluja w celu zrobienia sobie z ich ciał amuletow.
No i w Afryce diabel jest bialy, wiec takie moze byc niebezpieczne dla otoczenia. Zauroczyc, albo co?
I ogolnie ribia to chrzescijanskie organizacje pomocowe, choc ze wzgledow historycznych misji katolickich jest najwiecej.

A ja klęłam, bo budzik w telefonie ustawilam sobie na spiew gwarka. Skuteczny dźwięk nie powiem…
Dzis środa to spokojnie. Kosic przyjeżdżają w piątek.

No właśnie…Brawo!!! :rofl:

2 polubienia