Ojej, Ty i Twoje poczucie humoru? Wiem, nie kazdy moje trawi.
Przecież żartuje.
Tak jestem rasistka, ale bialy moze byc zielonoskory przedstawiciel obcej cywilizacji.
Nadgorliwosc bywa gorsza od szalenstwa.
Taki jeden Grek powiedzial?
panta rhei
Dwa slowa a miliony interpretacji.
Wiesz doskonale ze to utarty schemat,podtrzymywany skutecznie [jak widać] kiedy przez pewnego gnoja.
I teraz nawet jesli gdy napisze ze murzyn jest bialy a Zyd katolikiem,będę rasistą.
Wiesz na czym to polega?
To jest mentalna piaskownica.
Niedorozwój zawsze bedzie czekal na moment aby sie odegrać…
No i wyszukuje w pocie czoła…
Najczęściej nie wiedząc w ogóle,o czym mowa…
Dodam tylko ze temat był o czymś innym.Jak widać,niedostepnym dla debili.Ale kogo to obchodzi…
Co do katolickosci zyda? Hmmm. Ci bedacy fanatykami duzo się od swoich kolegow po fachu nie różnią.
Mozna zaryzykowac probe kiełbaski wieprzowej?
Czuję, że już ledwo wytrzymujesz i że moje porannosobotnie i porannoniedzielne wysłuchiwanie przez sen kosiarki jezgoczącej całymi godzinami, to pikuś w porównaniu z tym, czego Ty teraz wysłuchujesz.
A co do ludzi piszących bez sensu byle co, byleby pisać?
Mam radę. Przestawaj takich czytać, zmieniaj temat, na którym piszesz, albo zmykaj chwilowo na inne forum, na którym może akurat nikt w tej chwili nie pisze głupot.
Albo złap jakąkolwiek książkę, której jeszcze nie czytałeś.
Nie zawsze i nie z każdym da się pogadać.
Wiem…
Ale to odruch…
Tu sie wchodzi bo sport i jakiś kontakt…
Ale na prowokacje nie potrafię" nie milczeć".Widze w tym złą wolę lub mentalność podwórka,poza którym nie ma świata…
O książce napisałem wczoraj ale to raczehj kabaret…W Jakims temacie,@okonek
Ale bardzo cieszy że widzisz to w pewnym świetle…
Doceniam!
Nie masz na to wpływu, ale … żadna uczciwa praca nie hańbi, ciesz się, że nie Ty ją wykonujesz :))
Ja to robiłem przez ok. 10 miesiecy,pod koniec lat 80-tych.Plus tzw.bindowanie w drukarni.
Dobrze, że drukarnia a nie firma pogrzebowa
A tak w ogóle, to znalazłam coś fajnego:
Mozesz byc blisko prawdy. Żyd jako obywatel Izraela katolikiem być może, a murzyni albinosi tez sie trafiają. Jednym i drugim na swiecie latwo nie jest, a jak jeszcze okaże się 3 w jednym czyli kobieta, albinoska i katoliczka?
To ma przechlapane.
W zyciu bywaja takie nonsensy, ze czasem nie za bardzo wiadomo od ktorej strony to oglądać.
@collins02 Witam w klubie. Mnie też dziś obudziły kosiarki…
@okonek Czarne kobiety, które urodziły się jako albinoski często są ochraniane przez katolickie organizacje pomocowe…
Wiem o tym, bo czarni nie tylko w kolorze skory na wspolbraci albinosow poluja w celu zrobienia sobie z ich ciał amuletow.
No i w Afryce diabel jest bialy, wiec takie moze byc niebezpieczne dla otoczenia. Zauroczyc, albo co?
I ogolnie ribia to chrzescijanskie organizacje pomocowe, choc ze wzgledow historycznych misji katolickich jest najwiecej.
A ja klęłam, bo budzik w telefonie ustawilam sobie na spiew gwarka. Skuteczny dźwięk nie powiem…
Dzis środa to spokojnie. Kosic przyjeżdżają w piątek.
No właśnie…Brawo!!!