Zapraszam – KLIK!
Mój wynik:8/10
Źle: żona hipopotama i szynszyla. Karta do gry ustrzelona.
7|10 Tendencyjne pytania to; Zodiak, film “Siedem”, Kiribati oraz ciasteczka i karta, ale je jakimś fuksem zgadłem metodą na chybił trafił… Powinieniem mieć 5.
9/10…Ostatnie fuksem bo w ogóle nie wiem co to jest.A byk przy uranie oczywiście…Reszta jakos wyjatkowo łatwa dla mnie.
Nie mam się czym chwalić ;(
Tendencyjnie dzisiaj.
9/10
Karta źle, choć po eliminacji dwóch, tylko z pozostałych dwóch wybierałam i kurczę i tak nie trafiłam…
Zodiak, to ja mam w jednym palcu
To ja nie powiem gdzie ja mam, lepiej nie zgaduj.
Wiem
7/10
9/10 źle gra, nie gram w takie gry. Strzelałam, niestety niecelnie
9/10 - niestety apetytow matrymonialnych hipcia nie trafilam.
Leży sobie hipopotam w błocie i odpoczywa, a obok jeździ na rowerku jego malutki synek. Hipopotam leży na lewym boku pierwszego dnia w bajorze, bo upał - synek jeździ, hipopotam leży na prawym boku drugiego dnia, a synek wciąż jeździ. Trzeciego dnia, gdy hipopotam przewrócił się leniwie na plecy, synek nagle zaczął krzyczeć:
- Tatusiu, Tatusiu, rowerek mi się popsuł !!
Hipopotam westchnął ciężko i poirytowany mówi: - No tak, weź teraz k…a rzuć wszystko i napraw mu rowerek !!!
nie bales sie, ze Cie pomyla z trawa? ponoc wk*** hipcio to jedne z najniebezpieczniejszych zwierzat swiata?
Wiedziałem o tym. Hipcie miały do mnie jakieś 50 m. Myślę, że zdążyłbym dać dyla. Podobna sprawa z bawołami. Także niebezpieczne zwierzęta.
Twój wynik to 8/10
Bardzo dobry wynik. Masz powody do zadowolenia.
Dwa już Cię nawet przyuważyły