Reszka mi bardziej pasuje Kobiety częściej na tą stronę monety patrzą
Standardowo komplecik, choc cmykiem sie nie zajmuje i troche byl to problem.
Mialabym tez obiekcje do granatowego, bo jescze jedna odpowiedz moznaby uznac za poprawna.
Z tym standardem nie przesadzaj. Z rzekami nie było tak różowo😎
Ciiicho, bo sie wyda?
No to jednak kolega zna juz pieć kolorów: CMYK plus róż!
Rozowy fuksja czy pudrowy?
Jakaś podpowiedź?
Fuksja to nie różowy!
No tak…Jest 10/10 ale luxtorpeda kojarzy mi sie z zespolem rockowym a odleglosc planety od Slońca to zawsze jest dla mnie klopot bo nie mam za grosz cierpliwosci do takich pytan…Ale wszystko sie dobrze skończyło.
To nie odległość, tylko kolejna planeta. A tych nie ma zbyt wiele (nawet ostatnio jedna ubyła), znamy je już od podstawówki
I zrób jeszcze tan o kolorach!
Pamietam zawsze tylko to ze Mars jest gdzies w środku.Ale i tak,pytania z cyklu ile?,który z kolei?jaki %…to coś co mi sie pamieci rzadko trzyma…
Gdzies tu jest quiz o kolorach?Nie znam 3/4 nazw kolorów ale jak znajde to zrobię
8/15 ale prawde mowiac,pewien bylem pierwszego i 12.Pozostale to jakies “pomroczne” wybieranie z dwóch a i tak juz nic nie pamietam
Pojawił się też juz quiz ekstremalny (wcale nie taki trudny)
Widziałem wyżej że jakiś samozwaniec zdefiniował próg kujoństwa. Ja się zdecydowanie z nim nie zgadzam, mam swoje, osobiste zdanie.
Mój wynik znakomity: 8/10. Nie znam prywatnych koligacji artystów i o hetmana się potknąłem.
Tak więc kujoństwo to wszystko powyżej 8 punktów.
Tylko nie samozwaniec, tylko nie samozwaniec!
Wynik świadczy, żeś pan kujonem nie jest, ale tego hetmana, to Waści nie wybaczę…
Oczywiście że nie Samozwaniec, przecież ona była Magdalena.
Za tego hetmana nieco się wstyduję ale tylko troszeczkę, bo ostatnio peregrynuję historycznie po innych rejonach świata.
Jeszcze był Dymitr Samozwaniec. To wtedy, kiedy Polacy rządzili w Moskwie, co im na dobre nie wyszło. Samozwańcowi też nie.
Pamiętam jak uczyłem sie o Dymitriadzie.
I Wielkiej Smucie Rosyjskiej.