Copiątkowy quiz wiedzowy

A czy ktoś może zrobić quiz kiedy znajdę pracę…tylko taki optymistyczny. W dodatku dałam mamie witaminy i wyrzuciła od razu i twierdzi, że nie miała w ręku :frowning: :roll_eyes: …dobrze, że nie dałam wszystkich na raz.

4 polubienia

A w ogóle, to gratuluję koledze @collins02 :+1: Na następnem się odgryzę… :yum:

3 polubienia

Udalo sie draniaszkowi :grinning::grinning::grinning:

7/10

źle: Ach ten Francisco! :smiley: znaczek, Kornwalia.

3 polubienia

Ekstremalne najlepsze! Ja też kilka strzelałam! :slight_smile:

1 polubienie

@collins02 mial fory
On tam jest :joy::joy::joy:

Kicia matki bywaja toksyczne
Wyrwanie by chwasta to nie metoda
Praca? Zostawilam sporo zeby czuć móc nie jestem lesba, wiedźma i różne takie :smiling_face_with_three_hearts: czy chciec to móc?
Niektórym sie udaje :sunglasses: kwestia wymagań :nerd_face:

Okonek,cos ty sie tak tych toksycznych matek uczepiła? Jakis uraz tudziez trauma?
Nie wspomne o tym ze wyrzucenie tabletek/ witamin to żadna toksyna.napisać komuś o wyrwaniu chwasta?
Weź ty odstaw trunki ,albo co … zdobądź kontakt z rzeczywistością

Spokojnie, dopiero za rok będzie następny. Zdążysz się przygotować i “walniesz” 11/10 :grin:

Rozpierniczysz system i się kartka zapali :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Nie inaczej, kolego, nie inaczej… :joy:

2 polubienia

Za rok? Za rok, to może ja będę i zrobię 12/10!
A co!
:joy:

2 polubienia

Ja już trzech encyklopedii na pamięć się nauczyłem, biere się za następne… :stuck_out_tongue: :crazy_face:

2 polubienia

A ja będę wszystko wiedziała sama z siebie. Taka jestem! :stuck_out_tongue_winking_eye: :joy:

1 polubienie

Ja muszę zakuwać, jestem mało inteligentny, ale pracowity… :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

O kuchnia, tego nie przewidziałem. I paki z Haribo powędrują do Ciebie … Może nawet lepiej, bo birbant by pewnie wybrzydzał i pytał, czemu nie piwo :grin:

3 polubienia

A ja i mało inteligentna i leniwa, ale za to mam dobry charakter! :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

A co? Żałujesz mi? Taki jesteś? :wink:

2 polubienia

Ja żałuję?

Napisz mi jakie lubisz bym zdążył się przygotować. Masz wygrać i tyle …

Będę 3 mał kciuki

2 polubienia

Już się pytam… :thinking:

1 polubienie

Nie trauma @Vilemo
A moherowa rzeczywistośc.