Copiątkowy quiz wiedzowy

Dorbze, ze kotami a nie skorami z kota

1 polubienie

Bo robię quizy raz w roku i ludkowie rozwiązują je jak na maturze. Ja zaś pilnie się przyglądam wszystkim, by sobie nie podpowiadali. Nie pytaj jaka była średnia z ostatniego. Nie wypada mi mówić, ale napiszę tylko, że mogło być lepiej … :grin:

3 polubienia

Coorva…O czym wy tu towarzysze…Ze zacytuje porucznika Jaszczuka [07 zgłoś sie].Nic nie rozumiem.

2 polubienia

W zyciu nie widzialem Twojego quizu.

1 polubienie

Ciiii… zamilcz waść, wstydu oszczędź :upside_down_face:

2 polubienia

Bo te quizy rozwiązujemy w realu, gdy się spotykamy.

2 polubienia

Az tak mnie tolerujesz :laughing:

1 polubienie

Zagadki?

Kotami - tu miałem na myśli banknoty na których jest kotek - moja Mroczulka.

3 polubienia

Quiz i zagadki.

A co to za banknoty? Prawdziwe czy sam “skonstruowałeś”?

Sam skonstruował, ja za to chcialam nimi w sklepie zapłacić i wkrecilam pani ekspedientce ze w tej wsi jest lokalna mennica i ze tym sie normalnie w sklepach płaci :joy::joy::joy:Mina pani- bezcenna "U nas jeszcze nie. U nas tylko normalne pieniądze " :joy::joy:

3 polubienia

To długa historia. Opowiem kiedyś :slight_smile: Prawdziwe, które sam skonstruowałem.

1 polubienie

Hahaha… super!!! :upside_down_face:

1 polubienie

A ja juz wychlapalam😬

1 polubienie

No to jak prawdziwe jak sam? :wink: :sweat_smile:

1 polubienie

Ty streściłaś streszczenie streszczenia tej historii, ale dobrze Ci to wyszło :slight_smile:

2 polubienia

Kurde…przypomnialo mi sie ze ja wtedy Antykwie piwo i wodę kupowalam :frowning:

Mi streszczenie streszczenia nie wystarcza. Jak będziesz miał kiedyś wolną chwilkę, to bardzo proszę o dokładne opisanie :slightly_smiling_face:

Każdy sobie może zrobić banknoty, więc skorzystałem z tej możliwości. Teraz jak Vil jest w pobliżu, idziemy do sklepu i kupujemy co chcemy, potem płacimy naszymi pieniędzmi …

Filmujemy wszystko, jest wesoło. Incydent z Vil jak płaci kotami też mam gdzieś na filmie … Uciekam już, bo jutro do kieratu mnie zapędzą :upside_down_face:

2 polubienia