Dorbze, ze kotami a nie skorami z kota
Bo robię quizy raz w roku i ludkowie rozwiązują je jak na maturze. Ja zaś pilnie się przyglądam wszystkim, by sobie nie podpowiadali. Nie pytaj jaka była średnia z ostatniego. Nie wypada mi mówić, ale napiszę tylko, że mogło być lepiej …
Coorva…O czym wy tu towarzysze…Ze zacytuje porucznika Jaszczuka [07 zgłoś sie].Nic nie rozumiem.
W zyciu nie widzialem Twojego quizu.
Ciiii… zamilcz waść, wstydu oszczędź
Bo te quizy rozwiązujemy w realu, gdy się spotykamy.
Az tak mnie tolerujesz
Zagadki?
Kotami - tu miałem na myśli banknoty na których jest kotek - moja Mroczulka.
Quiz i zagadki.
A co to za banknoty? Prawdziwe czy sam “skonstruowałeś”?
Sam skonstruował, ja za to chcialam nimi w sklepie zapłacić i wkrecilam pani ekspedientce ze w tej wsi jest lokalna mennica i ze tym sie normalnie w sklepach płaci Mina pani- bezcenna "U nas jeszcze nie. U nas tylko normalne pieniądze "
To długa historia. Opowiem kiedyś Prawdziwe, które sam skonstruowałem.
Hahaha… super!!!
A ja juz wychlapalam😬
No to jak prawdziwe jak sam?
Ty streściłaś streszczenie streszczenia tej historii, ale dobrze Ci to wyszło
Kurde…przypomnialo mi sie ze ja wtedy Antykwie piwo i wodę kupowalam
Mi streszczenie streszczenia nie wystarcza. Jak będziesz miał kiedyś wolną chwilkę, to bardzo proszę o dokładne opisanie
Każdy sobie może zrobić banknoty, więc skorzystałem z tej możliwości. Teraz jak Vil jest w pobliżu, idziemy do sklepu i kupujemy co chcemy, potem płacimy naszymi pieniędzmi …
Filmujemy wszystko, jest wesoło. Incydent z Vil jak płaci kotami też mam gdzieś na filmie … Uciekam już, bo jutro do kieratu mnie zapędzą