Coś ciężki czas pokovidowy

Stan powojenny? Aktywnosci brakuje
Nawet @Devil wziął wolne?

1 polubienie

W ogrodzie byłem. Koty wyprowadziłem, posłuchałem kukułki, drozda śpiewaka, kapturki, kosa. Kilka ptaków tylko przeleciało, w tym samolot z Londynu do Warszawy i z Brukseli - również do stolicy.
Wilgi dziś nie słyszałem.

4 polubienia

U mnie ludzie odreagowują
Psy robia awantury
Kupione jako maskotki zaczynaja reagowac jako użytkowy towarzysz zycia
Strzega panciostwo przed obcymi

2 polubienia

Ja też odreagowuje. Najpierw był Guinnessik a teraz Grunbacher. Delikatnie. Lepiej w sam raz niż zdrowo przesadzić jak to dziadek mawiał …

3 polubienia

Ogladalem 11 godzin z przerwami, tenis.OK. 2 godz.kolarstwo…Przemalowalem krzeslo ogrodowe i mialem wizyte majstrów od cieplej wody…
Jak ja znajduje czas na to getto to juz i tak nikomu nie wytlumacze :joy:

3 polubienia

W tej kwestii jestem wierna czerwone wytrawne :joy:

1 polubienie

Wychodzi na to, ze jednak na swoje :heartbeat:

1 polubienie

Ja rozumiem, ale piwo w przeciwieństwie do kobiet nie robi hałasu, gdy się je zdradzi …

Z winem jest podobnie, spróbuj, to się przekonasz, że prawdę powiadam

:grin:

2 polubienia

Jak to mawiaja? Ojca uczysz dzieci robic? :smile::smile::smile:

1 polubienie

Suchar mi się przypomniał, jak znasz, to nie oglądaj.
Tylko, że tam wina nie ma tylko herbata …

1 polubienie

Ja zawsze mam wolne.
:beer:

Super
Nie znalam
Podklad muzyczny levan polkka w wykonaniu

A herbaty nie słodzę ,:joy:

2 polubienia

Kiedyś byłem na tyle szalony (a może należałoby użyć innego wyrazu), że spędziłem chyba pół dnia na słuchanie najróżniejszych wersji tego utworu. Przesłuchałem większość, jakie na YT się urodziły. Mnie już chyba nic nie zdziwi.

Pikanterii niech doda fakt, że jedynych aktorów, jakich osobiście dobrze znałem byli aktorzy filmów dla dorosłych, którzy przy tej muzyce nagrywali swoje figle …

2 polubienia

Brrr I fuj
Ja to wgralam jako dzwonek w telefonie.
Hiszpanskie dzieci muzykalne
Reakcje rodzicow przeżyłam

1 polubienie

Wszystko dla ludzi, są gorsze rzeczy na świecie. Chociaż akurat tak się zdarzyło, że filmik w wykonaniu moich znajomych oglądałem. Już nie zliczę, ile razy wypowiedziałem słowa “A idź w ch…!” Nawet mi się nie chce tego przypominać. Przez ten film jakoś odechciało mi się tej znajomości. 20 lat ich nie widziałem, pewnie się nieco zestarzeli … :grin:

Tu wersja dla kolegi @Devil i już nie truję d… Polką :grin:

2 polubienia

Szczerze to ja jeszcze nie odreagowuje. Jeszcze pod stresem żyje. Nic to jest lepiej skoro za chwilę może być znów gorzej.

2 polubienia

Przysylam Ci odrobinke optymizmu
W wersji podstawowej
image

2 polubienia

Kolega @Devil woli dziewczyny :innocent::heartbeat:

1 polubienie

Ha! Pamiętam sytuację gdy rozwaliła mi się… Nie siatka a walizka… Na środku peronu… W trakcie powrotu z kolonii… I wszystkie rzeczy na peron… Na oczach wszystkich kolonistow… Masakra

1 polubienie

Pomogli pozbierać?