Sprawa jest niby banalna, mam 35 lat i do dnia dzisiejszego nie znalazłam mężczyzny mojego życia. Od roku spotykam się z kimś, a od 5 miesięcy tak bardziej na poważnie. Coś zaiskrzyło.
Jednak
W czasie roku, poznałam, widziałam itd inne z którymi się spotykał i widziałam jego ex … Wszystkie brunetki, a ja jestem kompletnie inna. Blondynka, one filigranowe ,ja 172… One bardzo chude, ja normalna, od oczu po wszystko wizualnie nie mam nic wspólnego z jego gustem!
Zaczęłam się martwić, czy tak naprawdę wogóle jest mną zainteresowany… Skoro jestem aż tak inna od byłych…
W ogóle nie patrz na byłe
Pociągnij to jeszcze trochę a potem poważnie porozmawiajcie co dalej.
Czy masz jeszcze inne wątpliwości dotyczące jego osoby? Jeśli jest w porządku, dobrze się z nim czujesz, jesteście razem szczęśliwi to dlaczego szukasz dziury w całym?
Ręce opadają z bezsilności…
Serio wierzycie, że to napisała 35 letnia osoba?
@efka Kiedyś poznałam młodzieńca, którego kolejne dziewczyny miały na imię Ania i były długowłosymi blondynkami. Znajomi się z niego śmiali, że nie musi zmieniać zdjęcia w portfelu . W końcu z ostatnią Anią sprawili sobie wspólną pociechę i się hajtneli.
Ale się oczapczyłaś. I to jakieś czapki niewidki, bo awatara nie widać…
Tak się jego losy potoczyły, ot co.
Ręce z bezsilności mi opadają, kiedy czytam, że 35 letnia osoba ma wątpliwości co do partnera, z którym jest rok czasu.
I to pytanie… byłe całkowicie różnią się ode mnie…
Widocznie w takich nie gustuje, dlatego są byłe.
Jak można stworzyć udany związek, skoro nasza koleżanka nie ma odwagi zapytać swojego partnera o to, co ja męczy?
Co to za związek, w którym jedna ze stron analizuje poprzednie partnerki?
Mogłabym więcej napisać, ale nie zrobię tego, bo to ściema na 102
Mam jedną czapkę w awatarze. Nie widzisz tego, bo masz czarny motyw, ja biały
@efka Może i tak. Dopuszczam jednak, że ktoś nie ma doświadczenie w związkach. Albo też wszelkie wcześniejsze szanse skutecznie sabotował.
Widzę dwie. Domyślam się, że ta niżej, zasłania prawdziwy awatar…
@waranzkomodo, takie dylematy może mieć 14 latka, nie kobieta 35 letnia.
Widzisz dwie, bo masz inne ustawienia konta.
Według moich ustawień, tylko ja mam czapkę Mikołaja w avku.
@efka A i owszem. Z drugiej strony nie wszyscy zaczynają w wieku 14 lat. I takich osób jest całkiem sporo.
Może autorce pytania palec się omsknął i miała być jedynka zamiast trójki?
Jak masz dwie, to ja widzę dwie, ale sobie podśmiech…, tego, robię…
Zaczynają co?
Dojrzewać? Myśleć logicznie? Zdawać się na swój rozum?
Fakt, niektórzy zatrzymują się w rozwoju i tylko rosną…
I słusznie, śmiech to zdrowie
Ale płacz oczyszcza duszę…
Tego nie wiedziałam.
@efka Zaczynają wchodzić w związki. Randkować. Spotykać się. Wątpliwości może mieć kobieta w każdym wieku. Nie mam pojęcia jak jest w tym przypadku.