Zapraszam – KLIK!
Mój wynik: 14/15, źle tylko wizerunek na banknocie 500 zł (w życiu nie miałem go w ręce)
Zapraszam – KLIK!
Mój wynik: 14/15, źle tylko wizerunek na banknocie 500 zł (w życiu nie miałem go w ręce)
uff, 15 na 15, ale fuksem ta herbata z magdalenkami - gdyby nie to, ze jest to dosc typowe sniadanko w niektorych krajach to bym sie pewnie zakrztusila, ale popijane herbata nie kawa? troche nmie zbilo z tropu.
11|15 Jestem gamoń z gamy, zaszkodziły mnie mikrofale i witamina, przeszacowałem Beaforta. Ale, za to kujonem nie jestem.
tylko @birbant sprobuj dodac to co jest prawidlowa odpowiedzia do herbaty (choc tow. Wieslaw twierdzil, ze kiszona kapusta ma najwiecej)
No właśnie, ja to przegapiłem, nie chciały mi wejść odpowiedzi, więc klikłem na pałę , odpowiedzi weszły, a ja nie mam pojęcia czy dobrze trafiłem w te hierbatkie.
12/15 zle w skali i na emigracji , z Kiszyniowem tez mi nie poszło
Witamy kolejną userkę z Pytamy!
Zapomniałem napisać, że ja ten wizerunek, to fuksem. Wybierałem z dwóch.
10/15…Zle pyt.2 i 3,dwa ostatnie oraz pytanie o mikrofale.Slucham radia raczej z radia:))
9/15 i mówcie co chcecie, ale jestem szczęśliwa !
No jak to - Ce, De, E, Ef, Gie, A, Ha, Ce !!!
U mnie jak mantra…
9/15 niestety! A jak Ty robisz zeby bylo “klik” i podkreslone? Bo tez bym tak chciala…
Tak samo jak w pytamy - zaznaczam tekst (KLIK) i wybieram opcję linka (ten łańcuch nad polem tekstowym za napisem Kursywa)
Zaraz wyprobuje na quizie! Dzieki
Zrobiłem quiz ale wyniku nie podam, bo na pewno był błędny…
No i cos nie wyszlo! Musze sprobowac na czyms innym…