Mój śp brat wystartował z historii lotnictwa, doszedł do półfinału jak burza, a tam katastrofa. Nie znał odpowiedzi na żadne pytanie.
I to potwierdza ze traf odpowiedniego tematu,ustawia sprawe.Zagiąć mozna kazdego…
Oczywiście, że tak. Nieraz kibicuję 1 z 10. To loteria dla erudytów.
Ha ha, ja tez miałem pytanie o tę bitwę a w zdenerwowaniu powiedziałem “Bitwa pod Bzurą” ale Sznuk uznał
Te cholerne 3 sekundy…
Ha… jak w życiu - raz w lewo, raz w prawo🤗
wynik 7/12
Dobrze, że nie nad Grunwaldem…
Albo: “o Grunwald”
Ja pomylilem Kadyks z Koryntem
Gdybym sie jakos nie zdystansowal wewnetrznie,chyba bym sie w ucho ugryzl ze zlosci…
Aż 5 / 12 wiedziałem bez strzelania na szybko, wyglądał na trudny
Jeżeli pamiętasz co kto powiedział ponad rok temu to jest się czego bać. A przede wszystkim trzeba bardzo uważać co się mówi.
Stare forum to juz ponad rok temu. Definitywnie wykopali nas w czerwcu. To juz zahacza o pamiec slonia
Nawiązując do tematu 1 z 10 też przyznaję się do idiotycznej, kompromitującej odpowiedzi na proste pytanie. Na szczęście było to pytanie pierwsze a potem już było lepiej, doszedłem do małego finału.
A w trakcie eliminacji w Warszawie nie zdobyłem minimum punktów i znalazłem się na liście rezerwowej. Więc zaproszenie na nagranie do Lublina było dla mnie wielkim zaskoczeniem.
Wiem @okonek że lubisz kryminały więc dziwi mnie, że nie znasz tych najlepszych, będących na topie popularności autorów.
Z polskimi jestem na bakier od dobrych 20 lat. Jakos zawsze brakowalo czasu na rozejrzenie sie co na topie. A kupowac w ciemno?
Mój wynik w quizie ostatnio standardowy, trzymam równy poziom: 8/12.