Ależ to bzdura!!!
@collins02 Polaków też w wieku miejscach na świecie postrzega się jako syfiarzy i lumpów…
Pamiętajmy, że swego czasu w teatrze mężczyźni grali role kobiece. Potem jak nastało kino wszelkie nacje były grane przez białych aktorów - czasem żenująco uharaterezowanych. U nas też Azja Tuhajbejowicz miał twarz Olbrychskiego.
@collins02 Ty już nie śpisz czy jeszcze nie śpisz?
Mam to od lat na uwadze i musze bardzo kategorycznie podkreslic ze dotyczy to głownie facetów.
I mimo iz przez ostatnich kilka lat,mialem do czynienia z gosciem ktory wody po sobie spuscic nie potrafil,wierz mi ze to nie jest ten poziom o ktorym myśle…
Gdy wprowadzalem sie pol roku temu,do mojej obecnej posesji,zastalem cos czego nie przełknełabys przed śniadaniem.Wiec odpuśćmy to sobie.
Musiala interweniowac agencja,co czynila ze znudzeniem,wyjatkowo irytujacym…Gdy zwrocilem uwage,uslyszalem ze to sa moje “posh caprices”.Niemniej dzisiaj to wyglada inaczej i byc moze,to moja zasluga.
Juz nie śpię.
Pracuje na nocki i to troche ingeruje w tryb życia…
Ale tez akurat jestem w okresie dosyć intrygujących zmian na ktore sie zanosi i mam o czym myśleć.Cosik twórczego zawsze mnie podniecalo i żal mi bylo czasu na spanie…Mam to chyba gdzies zakodowane
A ja bym pospała jeszcze ale moi synowie uznali że 5:00 to dobry moment na pobudkę.
Juz lubie chłopaków
Nip powinno dzielić się ludzi po wyglądzie, ale po ich jakości. Po ich charakterach. Żadno z nas nie ma wokół siebie narodów, tylko poszczególnych ludzi.