Czas się pożegnać

To przedostatni dzień?
Tysiące rozmów, dyskusji, żartów. Wielu fajnych ludzi, stałe rubryki.
Już nie będzie słabo z pytaniami?
Nie ogłoszę weekendu na terenie całego kraju?

Cóż, każda świeca w końcu zgaśnie. Nasza płonęła wyjątkowo długo.

Bądźcie zdrowi, szczęśliwi i bogaci. Niech wam los sprzyja. Wypijcie czasem także za moje zdrowie.

Wszystkiego dobrego.
:beer::beer::beer::beer::beer:

Bywaj @Devil planuje porobić trochę screenów głównej i fajniejszych pytań twoje też się załapią by przetrwało coś z forum

Wzajemnie.

A ja się nie zegnam. Mam jeszcze nadzieje ze wydarzy sie cud.
Bardzo nie chce sie zegnac, bo jakto tak?

Zawsze mozna sie spotkac na FB, ale to juz nie to…

Najlepszego Devilku!

Ponad 18 lat tu spędziłem . Nie do wiary! Myślę, ze jeszcze będziemy się spotykać, jeśli nie tu, to w innym miejscu.

No i masz zartownisia? Zadnych cukierków!!!

Nie dostał cukierka to zrobił psikusa!

Wyskoczyl przed szereg albo mi się z prima aprilis pomylilo.
To drugie można wybaczyć, bo jesli Boże Narodzenie obchodzimy zimą?

Napij się kolego , na stypę jeszcze mamy czas.

Alarm odwołany :grinning: :+1:

Info przypielam jako wiodące.

@okonek , wiesz, że o tym prima aprilis i ja pomyślałam, tylko, że daty się nie zgadzają:))

Nie wiem czy nie dobrze było by przenieść niektórych tematów np.na ring wolny żeby zniknęły z głównej bo wejdzie ktoś po przerwie i pomyśli że forum przestaje działać i już nie wróci

Kolega mieszka w Kanadzie, tam wszystko jest mozliwe. Nawet primum novembris :wink::jack_o_lantern:

Jak nie bedziecie w nich pisac to same zejdą w dół . A pytanie o dalszej działalności jest przypiete i bedzie się wyswietlac jako pierwsze.

Gdy byłem w USA, to Kanada a zwłaszcza Kanadyjczycy byli tam przedmiotem żartów, coś jak Szkoci dla Anglików :slight_smile:

Skoro pacjent otrzymał kolejną dawkę chemii i wciąż oddycha to odwołuję pożegnanie.
A mówią że NFZ zabija…
:beer:

Przygadał kocioł…
Amerykanie są przedmiotem kpin,jako głupki,dla połowy świata…