cl.czyli czarna lista ale bylo dymu z tym ![]()
z samą listą - może nie. Problem był w ludziach, przynajmniej nie których.
Krokodylu, ale co dawało Ci dawanie minusów?
dokladnie tak .
Jak to co? Ulgę XD
A co daje nie dawanie minusów? Rozumiem że budowany jest tu taki system lizania sobie dupy nawzajem i w takim razie dla niektórych ta funkcja byłaby nieprzydatną… No może ja bym się załapał czy kilka innych osób które mają to coś i są oryginalni.
Bardziej traktuję to jak danie do zrozumienia że przeczytałem czyjś wpis. Natomiast dawanie minusów (jak pewnie pamiętasz) było często jak wsadzenie komuś kija w doopę. Choć było prostą formą pokazania komuś że się nie zgadzasz z wypowiedzią.
O tym że się kogoś nie lubiło na głównej lub na privach, było później dużo dowodów.
No i właśnie o taką formą mi chodzi… Oczywiście zdaję sobie sprawę że ktoś otrzymując minusy odemnie już kilka razy, będzie nastawiony do mnie… Tak jak teraz różni użytkownicy z początku alfabetu… Ciężko to wytłumaczyć… Bo nie wiem czy naprzyklad Ty, czytasz tutaj moje teksty czy nie? Ale piszesz do mnie normalnie… A jest kilku takich, jak to dobrze ujales z kijem w doopie no nie no…
Z jednym czy dwoma trzema (liczę że starym pytamy) nie zamieniłem ani jednego zdania pewnie a jednak ewidentnie maja ludzie problem pokazując to w komentarzach…
zawsze mozesz udzielic odpowiedzi zamiast minusa. tylko, ze takowa wymaga chocby minimum argumentacji, a minusa to i za przeproszeniem szympansa nauczysz wstawiac.
poza tym jest mozliwosc oflagowania.
Żadnej argumentacji. Minus to co innego. To że nie podoba mi się pytanie najezdzajace np na kościół to moja sprawa i moge dać minusa bez tłumaczenia się tak jak ktoś daje serduszko za sam nick… Przecież flagowanie służy do chyba czego innego.
![]()
koty też potrafią minusować…
I plusowac bezmyślnie… To całkiem co innego niż komentarz więc równie dobrze może nie być plusów bo argumentacja jest taka sama jak do minusów.
Przypomniała mi się jedna piosenka
-możesz lubić minusy,jasne!
@laura28 Bzika na punkcie historii? … ekhm… ![]()
Nie.Jestem przeciwko porządkom…
Natomiast bardzo brakuje mi osob najrózniejszych…
Czasem mam wrazenie ze ci najfajniejsi pożeglowali gdzies ze swym uporem…
Krweka Zoska,MalaGosia,John Wayne odliczajacy do tysiąca,Julia,Brzydula…A teraz jeszcze Malita… ![]()
laura28,do licha,to Ty?
Wybacz mi ze zapomnialem o Tobie 5 minut temu,skarżąc sie…Mea culpa…
Jesli zechcesz posluchac Pink Floyd,powiedz tylko słowo… ![]()
Witam serdecznie w nowym miejscu! Ja cię pamiętam!
Ja też pamiętam i witam…rozgość się ![]()
Kiedyś była tu jeszcze userka na K, (nie pamiętam nicka, ale nie ciekawa “kobietka”), było niemało facetów na poziomie. No, ale ten świat się kończy…
Jeśli chodzi o rzeczy, niczego mi nie brakuje. Jeśli chodzi o ludzi, to sporo osób mi brak.