cl.czyli czarna lista ale bylo dymu z tym
z samą listą - może nie. Problem był w ludziach, przynajmniej nie których.
Krokodylu, ale co dawało Ci dawanie minusów?
dokladnie tak .
Jak to co? Ulgę XD
A co daje nie dawanie minusów? Rozumiem że budowany jest tu taki system lizania sobie dupy nawzajem i w takim razie dla niektórych ta funkcja byłaby nieprzydatną… No może ja bym się załapał czy kilka innych osób które mają to coś i są oryginalni.
Bardziej traktuję to jak danie do zrozumienia że przeczytałem czyjś wpis. Natomiast dawanie minusów (jak pewnie pamiętasz) było często jak wsadzenie komuś kija w doopę. Choć było prostą formą pokazania komuś że się nie zgadzasz z wypowiedzią.
O tym że się kogoś nie lubiło na głównej lub na privach, było później dużo dowodów.
No i właśnie o taką formą mi chodzi… Oczywiście zdaję sobie sprawę że ktoś otrzymując minusy odemnie już kilka razy, będzie nastawiony do mnie… Tak jak teraz różni użytkownicy z początku alfabetu… Ciężko to wytłumaczyć… Bo nie wiem czy naprzyklad Ty, czytasz tutaj moje teksty czy nie? Ale piszesz do mnie normalnie… A jest kilku takich, jak to dobrze ujales z kijem w doopie no nie no… Z jednym czy dwoma trzema (liczę że starym pytamy) nie zamieniłem ani jednego zdania pewnie a jednak ewidentnie maja ludzie problem pokazując to w komentarzach…
zawsze mozesz udzielic odpowiedzi zamiast minusa. tylko, ze takowa wymaga chocby minimum argumentacji, a minusa to i za przeproszeniem szympansa nauczysz wstawiac.
poza tym jest mozliwosc oflagowania.
Żadnej argumentacji. Minus to co innego. To że nie podoba mi się pytanie najezdzajace np na kościół to moja sprawa i moge dać minusa bez tłumaczenia się tak jak ktoś daje serduszko za sam nick… Przecież flagowanie służy do chyba czego innego.
koty też potrafią minusować…
I plusowac bezmyślnie… To całkiem co innego niż komentarz więc równie dobrze może nie być plusów bo argumentacja jest taka sama jak do minusów.
Przypomniała mi się jedna piosenka
-możesz lubić minusy,jasne!
@laura28 Bzika na punkcie historii? … ekhm…
Nie.Jestem przeciwko porządkom…
Natomiast bardzo brakuje mi osob najrózniejszych…
Czasem mam wrazenie ze ci najfajniejsi pożeglowali gdzies ze swym uporem…
Krweka Zoska,MalaGosia,John Wayne odliczajacy do tysiąca,Julia,Brzydula…A teraz jeszcze Malita…
laura28,do licha,to Ty?
Wybacz mi ze zapomnialem o Tobie 5 minut temu,skarżąc sie…Mea culpa…
Jesli zechcesz posluchac Pink Floyd,powiedz tylko słowo…
Witam serdecznie w nowym miejscu! Ja cię pamiętam!
Ja też pamiętam i witam…rozgość się
Kiedyś była tu jeszcze userka na K, (nie pamiętam nicka, ale nie ciekawa “kobietka”), było niemało facetów na poziomie. No, ale ten świat się kończy…
Jeśli chodzi o rzeczy, niczego mi nie brakuje. Jeśli chodzi o ludzi, to sporo osób mi brak.