Czego /niekoniecznie KOGO!/ brakuje WAM na NOWYM PYTAMY?

Może należałoby jakieś jesienne porządki przed zimowym snem zrobić?
A tymczasem skoro dzisiaj nie ma KALENDARIUM to zacytuję:
Cytat dnia:

„Rolą kobiety w naszej rzeczywistości jest radzić sobie oraz radzić też wszystkim innym.” - Katarzyna Grochola

3 polubienia

Nie jestem zbytnio wymagajacy,dobrze jest,jak jest.

3 polubienia

Jedyne czego brakuje, to dopływu świeżej krwi, czyli nowych userów.
A kogo? Wielu osób. Ptakawodnego na przykład. Kurdegundy, Witch juz tu nie bywa, i jeszcze pare osób by się znalazło.

4 polubienia

U nas nie ma wymiany i to jest problem. Ludzie odchodzą a zmienników brak.

1 polubienie

Ruchu, nowych ludzi, ciekawych tematów, chociaż zauważyłam coś, co mnie cieszy, czyli jak już ktoś odpowiada, to stara się wypowiedzieć, a nie tak jak było dawniej pojawiały się jakieś płytkie, zaczepne wtrącenia, które bardziej skupiały się na pytającym niż na temacie. Takie osoby zamiast skupić się na opisie i na pytaniu, oczekiwały, że się będzie je ciągnęło za język. Ja tego nie lubiłam.

5 polubień

jestem szczesliwa ze wreszcie znalazlam to "pytamy pl"doslownie przed chwila ,jeszcze nie wiem kto jest, a kogo nie ma ze starej gwardiiii:)
pozdrawiam

11 polubień

Dawania minusów. Wbrew pozorom to była bardzo ciekawa i dużo dająca opcja.

2 polubienia

A ty jestes ze starej gwardii?

1 polubienie

na szczescie tak

4 polubienia

Mysle ze trzeba byc niepoprawnym malkontentem zeby tu dopatrzec sie istotnych brakow
Mozna ewentualnie wprowadzic jakies dodatki.
Jutro nad tym pomysle

2 polubienia

Dziekuje za cytat!
Nazwa KALENDARIUM bardzo trafna, podoba mi sie

1 polubienie

Ja tez cie pozdrawiam, chociaz patrzac na ten mily awatar - mimo to cie nie poznaje (ale to moze dlatego ze masz zamkniete oczy)

2 polubienia

ja cie pamietam :slight_smile:

2 polubienia

No to mam o czym myslec w bezsenna noc
Kim jest Laura?

1 polubienie

nie pamietam w ktorym roku dolaczylam do pytamy pl ,bylam tam moze dwa lata ,bylo super,potem zaczely dziac sie dziwne rzeczy ,typu goscie i te bez sensu pytania ,odpuscilam .nie pamietam zbyt wielu nickow , ale pamietam goscia ktory mial bzika na punkcie przyrody ,inny historii ,arniko ,malita ,colins01 to ten od muzyki :slight_smile:

4 polubienia

To sporo pamietasz
I faktycznie nie bylo pod koniec fajnie na pytamy, tak ze wielu uzytkownikow odeszlo
Ale tu jest naprawde swietnie. Pelna kultura!
Witaj zatem jeszcze raz na lepszym pytamy wsrod swoich

2 polubienia

mnie może tez pamiętasz? :smiley:

przykro mi ale nie :frowning:

1 polubienie

jest dobrze że jest, choć…
Zawsze można przyczepić jakąś łatkę. Osobiście (już się przyzwyczaiłem) trochę przejrzystości - odpowiedzi (w starym były tylko pod danym postem). No i po wcześniejszych doświadczeniach - CL.
O świeżej krwi już była tu mowa, ale na starym był to ten sam problem.
Plusem ( i to wielkim) jest brak anonimów.
Z userów (brakujących) list byłaby spora (u każdego) :slight_smile:

4 polubienia

zawsze byłem niszowym userem :smiley:

1 polubienie