Jedyne czego brakuje, to dopływu świeżej krwi, czyli nowych userów.
A kogo? Wielu osób. Ptakawodnego na przykład. Kurdegundy, Witch juz tu nie bywa, i jeszcze pare osób by się znalazło.
Ruchu, nowych ludzi, ciekawych tematów, chociaż zauważyłam coś, co mnie cieszy, czyli jak już ktoś odpowiada, to stara się wypowiedzieć, a nie tak jak było dawniej pojawiały się jakieś płytkie, zaczepne wtrącenia, które bardziej skupiały się na pytającym niż na temacie. Takie osoby zamiast skupić się na opisie i na pytaniu, oczekiwały, że się będzie je ciągnęło za język. Ja tego nie lubiłam.
jestem szczesliwa ze wreszcie znalazlam to "pytamy pl"doslownie przed chwila ,jeszcze nie wiem kto jest, a kogo nie ma ze starej gwardiiii:)
pozdrawiam
Mysle ze trzeba byc niepoprawnym malkontentem zeby tu dopatrzec sie istotnych brakow
Mozna ewentualnie wprowadzic jakies dodatki.
Jutro nad tym pomysle
nie pamietam w ktorym roku dolaczylam do pytamy pl ,bylam tam moze dwa lata ,bylo super,potem zaczely dziac sie dziwne rzeczy ,typu goscie i te bez sensu pytania ,odpuscilam .nie pamietam zbyt wielu nickow , ale pamietam goscia ktory mial bzika na punkcie przyrody ,inny historii ,arniko ,malita ,colins01 to ten od muzyki
To sporo pamietasz
I faktycznie nie bylo pod koniec fajnie na pytamy, tak ze wielu uzytkownikow odeszlo
Ale tu jest naprawde swietnie. Pelna kultura!
Witaj zatem jeszcze raz na lepszym pytamy wsrod swoich
jest dobrze że jest, choć…
Zawsze można przyczepić jakąś łatkę. Osobiście (już się przyzwyczaiłem) trochę przejrzystości - odpowiedzi (w starym były tylko pod danym postem). No i po wcześniejszych doświadczeniach - CL.
O świeżej krwi już była tu mowa, ale na starym był to ten sam problem.
Plusem ( i to wielkim) jest brak anonimów.
Z userów (brakujących) list byłaby spora (u każdego)