Ty się lepiej zastanów co zrobimy, jak ktoś odgadnie … Imprezujemy? Tworzymy hymny na cześć zwycięzcy, fundujemy nagrodę?
@benasek to podróżnik, więc są to miasta, które do tej pory odwiedził.
Tylko weź tu bez skali i punktu odniesienia odgadnij, jakie to miasta
No właśnie, ale ja Wam skali nie dam
Ale tylko 12 miasteczek bym odwiedził? Malusio coś w takim razie
No nie. Gdzieś tam napisałeś, że tych punktów może być więcej, więc i miast jest więcej. Wybrałeś tylko niektóre np. te, które odwiedziłeś w zeszłym roku.
Ale ponoć każdy z nas to widział najprawdopodobniej więc nie…Państwa ewentualnie które Krzyś zwiedził no ale…nie sądzę. Nie w Jego stylu taka osobista zagadka.
Nie, tak nigdzie nie napisałem, że każdy z nas to widział.
Każdy z nas powinien o tym kiedyś wiedzieć, słyszeć, czytać, ale nie napisałem, że każdy to widział
Mógł oczywiście zapomnieć, ale …
Mowa tu o przeciętnie inteligentnym człowieku, głąbów pomijam (Sorry za wyrażenie )
“są odpowiednikiem czegoś,co powinno być każdemu znane” tak to leciało
Domyślam się, że podanie kategorii pytania, spowoduje, że nawet głąb na nie odpowie.
Dobrze kombinuję
No właśnie. Generalnie powinno być to znane, przynajmniej dla kogoś, kto w miarę przykładał się w szkole podstawowej.
Oczywiście może się zdarzyć, że po rozwiązaniu ktoś napisze:
– Ale ja tego, czy tego nie znałem …
Może się tak zdarzyć, chociaż prawdopodobieństwo jest raczej małe, raczej mógł ktoś coś tam zapomnieć.
Nie dałem nic osobistego
Jakiś symbol czegoś czy co… kuźwa miałam sprzątać…
A może to…DELTA??
Przede wszystkim chciałem, by się tu przynajmniej trochę inaczej zrobiło, bo ile do k… nędzy można na przykład o polityce?
Dunaju czy jaka? Delta Force?
Litera alfabetu
A co ja? Wszystko leży … Koty łażą, piszczą, dziwią się, że se tu dyskusję uskuteczniam zamiast swoje robić …
I ja miałbym teraz odpowiedzieć:
Tak, te punkty oznaczają deltę?
Toż by mnie tu ludzie zlinczowali …
No ale… Rybka bez pół ogonka. I jest delta jak żywa
Ale nad tą rybką jeden niesparowany punkcik se lata …
Co z nim zrobimy? Wytrzeć go?
Moze by nikt nie zauwazył a potem bym napisał:
Tak, to rypka! Dokładnie skalar sumatrzańsko - borneoński
Też by mnie zlinczowali …
Ja wysiadam… milion pomysłów i żaden nie trafiony,zaraz trza spać iść bo rano do roya jeszcze posprzatac