Służby zdrowia muszą się przygotować tak, żeby nie ignorowano pozostałych chorób, z ķtórymi ludzie borykają się latami.
Przez ich szamotaninę, brak konsekwencji, łagodzenie zakazów na czas wyborów, ponowne ich wprowadzenie w kilku regionach Polski, powoduje, że mam do nich zerowe zaufanie.
Nie będę już wytykać tych sprowadzonych felernych masek, braku respiratorów i wypowiedzi Szumowskiego: Maski nas przed niczym nie chronią!
Dokładnie! Cały świat w zmowie! Rosja, Chiny, USA. Wszyscy fałszują dane że nam w Polsce sPISek zafundować!
Wierzę, współczuję, ale jak to się ma do mojego regionu?
Bo to wprowadzenie czerwonej strefy mnie tak rozjuszyło.
No właśnie. I o czym chcemy dyskutować? Symulancie?
U mnie ludzi całymi rodzinami pozamykali na co najmniej 3 tygodnie.
Nikt nie miał i nie ma żadnych objawów, tylko pozytywny wynik.
Bo górnik…
A u mnie objawy… ale bez wyniku
@anon86894402, zdanie ludzi na temat covida jest podzielone, to jedno nie ulega wątpliwości. I tyczy się to całego świata. Tu nie chodzi tylko o Polskę.
Pisałam to , ja powinnam już być kilka metrów pod ziemią, bo w moim domu przebywał bez przechodzenia kwarantanny syn.
Zachodnie instytucje uznają tylko polskie statystyki za niewiarygodne.
stanu wojennego nie przezylas?
Miałam wtedy 16 lat.
czy ja pytam o wiek? kobiety tak dlugo nie zyja
horror przezylam w tym roku pierwsze jak wydawalo sie, ze wszystko stanie , bo ogloszono stan wyjatkowy
ale z zarazy trzeba bedzie wyjsc,
Wiek w tym przypadku ważny. Piersi mi już urosły, wyglądałam jak kobitka, a ciągle dziecko. Rodzice więcej zakazów wprowadzili niż stan wojenny
Te informacje zachodnie… Ech czy im bardziej wierzyć? Sama już nie wiem.
Instytucje między sobą również potrafią się spierać.
Znam Niemcy od środka… można im bardziej wierzyć
Nie można umniejszać tego co działo się w Hiszpanii i we Włoszech, ale gołym okiem widać że nie wszędzie tak jest.
Teraz jesień, zima przed nami i będzie widać myślę jak to u nas się rozwija.
Ja mam dystans do wszystkich.
Widać przy Covidzie ogromny bałagan i to że można nim pogrywać sobie.
jesli chodzi o covida to jak z kazdym wirusem - wszyscy wiedza, ze nic/niczego nie wiedza
zarazy sa zjawiskiem socjalno - gospodarczym
Jak wybory!
Wlasnie! A nie politycznym.
A czytałaś o sprzedaży powietrz z Rybnika w słoikach???
Mnie się zmieniło po kilku dniach “pandemii”…