Iii tam…, dasz radę…
Już drugą osobę znam co szlaja się po samolotach jak by wirusa nie było i roznosi to paskudztwo.Cóż każdy ma jakieś hobby
I mocno ostatnio reklamowana małpia ospa
Ku zgrozie LGBT statystyki sa nieubłagane - młodzi ludzie, głównie płci męskiej i nieuregulowanym stosunku do seksu.
Ja też byłem na wakacjach.
Kredytowych.
I przed covidem po kazdym locie miałam “grype samolotowa”- zwykle parę godzin podwyzszonej temperatury i katar.
Filtry w obiegu zamknietym nie są doskonałe.
Właśnie wysyłam dziewczyny na Tsatzos gdzie i sam zawitam na chwilę za 16 dni.Mam za sobą Majorkę a wcześniej jezioro Powidzkie.Juz teraz wiem że to bardzo udane wakacje…A we wrześniu wracam na chwilę na Valldemosse… Zrobiłeś kilka znakomitych zdjęć widzianych na fejsie.Grecja jest niezwykle fotogeniczna.
Ja po każdej klimatyzacji we wszelkich pojazdach. Nie było to dotkliwe, ale trochę tego kataru i czasem kaszelku przez dzień się miało.
A ja dzięki temu, że siedzę pod wiatrakiem tylko na tym korzystam. W dodatku wokoło otwierają się szerokie możliwości kariery łącznie z więzieniem…sprawdzę, czy to w moim mieście jeszcze.
I niecierpliwie czekasz na zagadeczki u Bingoli…
Oczywiście,…co prawda podejrzewam, że możliwości kariery wynikają głównie z tego, że w wyniku inflacji masa ludzi zostawia starą pracę…
Nunu - my tu chyba niepodołamy ale może jakoś się uda.Na wszelki wypadek idę do piwnicy osadzić kosę na sztorc tylko nie wiem czy wpuszczą mnie z nią do busa jadącego do Warszawy…
A miałeś mieć kiścień, morgenstern, jak pamiętam…, ale kosa na sztorc też może być…, nada się… A ja z szafy swego pancerfausta wyciągam…
Nie wyciągajcie. Właśnie zauważyłam, że mam także możliwości kariery międzynarodowej…ps nie mafia…chyba
Posiada przekrój pierwsza w alfabecie.
zorganizowani przestępcy, to są przecież…
Idę się zrelaksować.Pooglądam może TVP
albo jaki masaż zastosuję…
A zawsze mowili, ze kota da sie zaglaskac na smierc? A tu wygląda, ze odwrotnie?
Nooo, cieszę się, że już piszesz!
To jest profanacja kota!
Kot mruczy w podzięce za głaskanie, a tutaj? Komu mruczy? Maszynce, która nawet ucha nie ma. Biedny, oszukany kot
Ja takiego masażu bym chyba nie przeżyła
Cześć. Piękne zdjęcia.
No coś Ty, przecież lekarze sa przekupieni i jak wynik jest ujemny to dorysowują drugą kreskę flamastrem na teście