Cześć moi ludkowie, co tam u was słychać?

Iii tam…, dasz radę… :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Już drugą osobę znam co szlaja się po samolotach jak by wirusa nie było i roznosi to paskudztwo.Cóż każdy ma jakieś hobby :wink:

5 polubień

I mocno ostatnio reklamowana małpia ospa :wink:
Ku zgrozie LGBT statystyki sa nieubłagane - młodzi ludzie, głównie płci męskiej i nieuregulowanym stosunku do seksu.

3 polubienia

Ja też byłem na wakacjach.
Kredytowych.

3 polubienia

I przed covidem po kazdym locie miałam “grype samolotowa”- zwykle parę godzin podwyzszonej temperatury i katar.
Filtry w obiegu zamknietym nie są doskonałe.

2 polubienia

Właśnie wysyłam dziewczyny na Tsatzos gdzie i sam zawitam na chwilę za 16 dni.Mam za sobą Majorkę a wcześniej jezioro Powidzkie.Juz teraz wiem że to bardzo udane wakacje…A we wrześniu wracam na chwilę na Valldemosse… Zrobiłeś kilka znakomitych zdjęć widzianych na fejsie.Grecja jest niezwykle fotogeniczna.

2 polubienia

Ja po każdej klimatyzacji we wszelkich pojazdach. Nie było to dotkliwe, ale trochę tego kataru i czasem kaszelku przez dzień się miało.

3 polubienia

A ja dzięki temu, że siedzę pod wiatrakiem tylko na tym korzystam. W dodatku wokoło otwierają się szerokie możliwości kariery łącznie z więzieniem…sprawdzę, czy to w moim mieście jeszcze.

3 polubienia

I niecierpliwie czekasz na zagadeczki u Bingoli… :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Oczywiście,…co prawda podejrzewam, że możliwości kariery wynikają głównie z tego, że w wyniku inflacji masa ludzi zostawia starą pracę…

2 polubienia

Nunu - my tu chyba niepodołamy ale może jakoś się uda.Na wszelki wypadek idę do piwnicy osadzić kosę na sztorc tylko nie wiem czy wpuszczą mnie z nią do busa jadącego do Warszawy…

3 polubienia

A miałeś mieć kiścień, morgenstern, jak pamiętam…, ale kosa na sztorc też może być…, nada się… :rofl: A ja z szafy swego pancerfausta wyciągam… :crazy_face:

3 polubienia

Nie wyciągajcie. Właśnie zauważyłam, że mam także możliwości kariery międzynarodowej…ps nie mafia…chyba

2 polubienia

Posiada przekrój pierwsza w alfabecie.
zorganizowani przestępcy, to są przecież…

3 polubienia

Idę się zrelaksować.Pooglądam może TVP :joy:

albo jaki masaż zastosuję…

3 polubienia

A zawsze mowili, ze kota da sie zaglaskac na smierc? A tu wygląda, ze odwrotnie?

2 polubienia

Nooo, cieszę się, że już piszesz!

To jest profanacja kota!
Kot mruczy w podzięce za głaskanie, a tutaj? Komu mruczy? Maszynce, która nawet ucha nie ma. Biedny, oszukany kot :frowning:
Ja takiego masażu bym chyba nie przeżyła :slight_smile:

4 polubienia

Cześć. Piękne zdjęcia.

2 polubienia

No coś Ty, przecież lekarze sa przekupieni i jak wynik jest ujemny to dorysowują drugą kreskę flamastrem na teście :slight_smile:

4 polubienia