Polska ma się czego bać?
Lewak jak lewak, ale praktykujacy katolik traktujacy wiare powaznie, wiec polscy politycy maja sie czego bac…
Biden to nie żaden lewak, ani nawet prawak, Polska i Polacy bać się go nie muszą … ale spora część rodzimego “establishmentu” politycznego uzasadnioną obawę może odczuwać.
Może coś jak Holownia? Xd
Podobne strachy na lachy byly w przypadku Obamy…To jest hamerykanski cyrk ktorego nikt w Polsce na swej skorze raczej nie odczuje.
Dla mnie,Obama okazal sie w miare interesujacym czlowiekiem i czasem bardzo lubilem go posluchac…Byle go baba nie zagluszala,do spółki z niejaką Beyonce ![]()
Jak bedzie teraz?
Pojecia nie mam.Na razie to tylko "akcja-reakcja"na Trumpa,zreszta musze przyznac ze jak dotąd,stonowana…
Na ogól kazdy prezydent USA konczy jako niewolnik amerykanskich interesow na bliskim wschodzie i póki nie bredzi-kłamie jak clintonówka,wlasciwie nie wiem co powiedzieć…Same old story?
Zdziwilbym sie gdyby bylo inaczej…
Na pewno Trump pozostawil po sobie wiecej problemow niz zastal.
Jak sobie poradzi z tym Biden do spolki z Harris? (bo noe mam zludzen, malowana wiceorezydent to ona nie bedzie) i jakich wspolpracownikow dobiora?
Zwlaszcza wojskowych?
Z tym bliskim wschodem to zlapal Kozak Tatarzyna. Z duza niechecia, ale nie moge odrzucic teorii, ze istnienie Izraela w jakis sposob ciagle wstrzymuje islamska nawale na Europe. Byle zydzi z tym narodem wybranym nie przesadzali czasem? ![]()
No jest to w sumie,zydowski problem…Wezmy takie Aleppo.W 1947 islamce wyrżneli w pień wszystkich Żydów jakich mieli na nożach i maczetach a kogo nie nie zabili,to wygnali…
Nie darmo dzisiaj mowi sie o “ostatnim bastionie cywilizacji”,jako o Izraelu,co chyba jest bardzo bliskie prawdy…
Sympatii…Tu mowy nie ma bo brzydszych kobiet nigdy nie widzialem…Straszne w sumie…
Wracam czasem do tych Afganek ze strajku na Finchley…I to wydaje mi sie piekne!
Esteta sie znalazl ![]()
![]()
![]()
Ale do wojska brzydkie tez sie nadaja, a nawet jakby bardziej? ![]()
Katolik, czyli spoko xd Mam nadzieję że podczas ewentualnej wizyty w Polsce zrobimy wspólna mszę z naszymi władzami pod przewodnictwem ojca Rydzyka.
Nic tak nie łączy jak wspólna msza.
To Ci się, młody udało…
No fakt,jestem estetą ![]()