Czy Biden to lewak?

Polska ma się czego bać?

Lewak jak lewak, ale praktykujacy katolik traktujacy wiare powaznie, wiec polscy politycy maja sie czego bac…

Biden to nie żaden lewak, ani nawet prawak, Polska i Polacy bać się go nie muszą … ale spora część rodzimego “establishmentu” politycznego uzasadnioną obawę może odczuwać.

Może coś jak Holownia? Xd

Podobne strachy na lachy byly w przypadku Obamy…To jest hamerykanski cyrk ktorego nikt w Polsce na swej skorze raczej nie odczuje.
Dla mnie,Obama okazal sie w miare interesujacym czlowiekiem i czasem bardzo lubilem go posluchac…Byle go baba nie zagluszala,do spółki z niejaką Beyonce :exploding_head:
Jak bedzie teraz?
Pojecia nie mam.Na razie to tylko "akcja-reakcja"na Trumpa,zreszta musze przyznac ze jak dotąd,stonowana…
Na ogól kazdy prezydent USA konczy jako niewolnik amerykanskich interesow na bliskim wschodzie i póki nie bredzi-kłamie jak clintonówka,wlasciwie nie wiem co powiedzieć…Same old story?
Zdziwilbym sie gdyby bylo inaczej…

Na pewno Trump pozostawil po sobie wiecej problemow niz zastal.
Jak sobie poradzi z tym Biden do spolki z Harris? (bo noe mam zludzen, malowana wiceorezydent to ona nie bedzie) i jakich wspolpracownikow dobiora?
Zwlaszcza wojskowych?
Z tym bliskim wschodem to zlapal Kozak Tatarzyna. Z duza niechecia, ale nie moge odrzucic teorii, ze istnienie Izraela w jakis sposob ciagle wstrzymuje islamska nawale na Europe. Byle zydzi z tym narodem wybranym nie przesadzali czasem? :wink:

No jest to w sumie,zydowski problem…Wezmy takie Aleppo.W 1947 islamce wyrżneli w pień wszystkich Żydów jakich mieli na nożach i maczetach a kogo nie nie zabili,to wygnali…
Nie darmo dzisiaj mowi sie o “ostatnim bastionie cywilizacji”,jako o Izraelu,co chyba jest bardzo bliskie prawdy…
Sympatii…Tu mowy nie ma bo brzydszych kobiet nigdy nie widzialem…Straszne w sumie…
Wracam czasem do tych Afganek ze strajku na Finchley…I to wydaje mi sie piekne!

Esteta sie znalazl :rofl::rofl::rofl:
Ale do wojska brzydkie tez sie nadaja, a nawet jakby bardziej? :wink:

Katolik, czyli spoko xd Mam nadzieję że podczas ewentualnej wizyty w Polsce zrobimy wspólna mszę z naszymi władzami pod przewodnictwem ojca Rydzyka.
Nic tak nie łączy jak wspólna msza.

To Ci się, młody udało…

No fakt,jestem estetą :slightly_smiling_face: