Demokracja? Ja prdl… Ja wpisuje nick Devil i mi słownik wrzuci Devil z B zamiast V ( zawsze!) to system blokuje bo obraźliwe ale popierać zabójcę i zbrodniarza wojennego ? Yes! Wolno! Proszę cię,przynajmniej nie pisz bzdur. Napisz po prostu że tego nie zrobisz bo nie chcesz i tyle. Po cholere wymyślać bzdury o demokracji ?
Kto rozpętał
Pierwszą światowa to strzał szalenca
Że debil nie chce ci wejść? Coś popsute masz.
No za cholerę mi nie wejdzie bo obraźliwe,ale czy to ważne? Nie o to chodzi przecież… jak będę chciała nazwać kogoś debilem.przez b to i tak znajdę sposób
Hahaha patrz…debilem wchodzi,ale mianownik nie.
To jeszcze ja też sprawdzę.
De.il
Hehe… Załatwiliśmy Harmonikowi temat
Szkoda że nie bana… idę stąd. Zawolacie mnie jak już tu nie będzie tego miłośnika Putlera.
Lubię harmonika
Nic nie masz popsute. Mi też nie puszcza. I tak dobrze… Na kafeterii nie puszczało słowa “sukienka”
the bill …nie znacie trendów współczesnej pisowni …
Tak jak uzgodnilismy, poczekajmy do jutra.
Wpierw poproszę o CV. Ukończone szkoły, uczelnie, kursy. Ludzkość nie chce kota w worku.
@Okonek, weź przykłąd z FIFy!
To nietypowe pytanie zadałem dlatego, abyście nie myśleli, że nie można było przewidzieć tego, co się szybko z ludzkością stanie, choć potrafił to przewidzieć tylko ktoś o najszerszych horyzontach, dlatego mądrze ludzkość zrobiłaby powierzając mnie kierowanie nią.
U mnie działa.
Nawet cieciem ludzkości nie zostaniesz, póki nie przedstawisz swojego CV
Pytanie jest typowe dla ciebie - idiotycznego trolla i paranoika.
Chyba myślisz, że ja takich bezmyślnych jak ty, dających się mega ogłupiać z tą zmyśloną pandemią i z taką ogłupiającą wojną, traktuję poważnie…
Ludzie wierzący mainstreamowym mediom w pandemię COVID-19, w winy Rosjan i Putina za wojnę na Ukrainie, w religię Kościoła, w ludzką naukę, w wyższość cywilizacji ludzkiej nad DSHN-em, w ludzką medycynę, nie zasługują na poważne traktowanie.
Prorosyjski propagandzisto, p*****l się
Harmonik, weź się w końcu zaknebluj, albo co?
Przecież to zeza można dostać od czytania tego, co tu wypisujesz!
Uważaj! Bo jak się moje sznurowadła zdenerwują, to dadzą Ci popalić!
A są mądrzejsze od Ciebie !