Czy byłbym uważany za dobrego jasnowidza, gdybym trafnie przewidział,

Demokracja? Ja prdl… Ja wpisuje nick Devil i mi słownik wrzuci Devil z B zamiast V ( zawsze!) to system blokuje bo obraźliwe ale popierać zabójcę i zbrodniarza wojennego ? Yes! Wolno! Proszę cię,przynajmniej nie pisz bzdur. Napisz po prostu że tego nie zrobisz bo nie chcesz i tyle. Po cholere wymyślać bzdury o demokracji ?

Kto rozpętał
Pierwszą światowa to strzał szalenca

Że debil nie chce ci wejść? Coś popsute masz.

No za cholerę mi nie wejdzie bo obraźliwe,ale czy to ważne? Nie o to chodzi przecież… jak będę chciała nazwać kogoś debilem.przez b to i tak znajdę sposób :grin:
Hahaha patrz…debilem wchodzi,ale mianownik nie. :joy:

3 polubienia

To jeszcze ja też sprawdzę.
De.il
Hehe… Załatwiliśmy Harmonikowi temat :wink:

image

1 polubienie

Szkoda że nie bana… idę stąd. Zawolacie mnie jak już tu nie będzie tego miłośnika Putlera.

Lubię harmonika

1 polubienie

Nic nie masz popsute. Mi też nie puszcza. I tak dobrze… Na kafeterii nie puszczało słowa “sukienka” :smiley:

the bill …nie znacie trendów współczesnej pisowni …

1 polubienie

Tak jak uzgodnilismy, poczekajmy do jutra.

Wpierw poproszę o CV. Ukończone szkoły, uczelnie, kursy. Ludzkość nie chce kota w worku.

@Okonek, weź przykłąd z FIFy!

1 polubienie

To nietypowe pytanie zadałem dlatego, abyście nie myśleli, że nie można było przewidzieć tego, co się szybko z ludzkością stanie, choć potrafił to przewidzieć tylko ktoś o najszerszych horyzontach, dlatego mądrze ludzkość zrobiłaby powierzając mnie kierowanie nią.

U mnie działa. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Nawet cieciem ludzkości nie zostaniesz, póki nie przedstawisz swojego CV

2 polubienia

Pytanie jest typowe dla ciebie - idiotycznego trolla i paranoika.

Chyba myślisz, że ja takich bezmyślnych jak ty, dających się mega ogłupiać z tą zmyśloną pandemią i z taką ogłupiającą wojną, traktuję poważnie…

Ludzie wierzący mainstreamowym mediom w pandemię COVID-19, w winy Rosjan i Putina za wojnę na Ukrainie, w religię Kościoła, w ludzką naukę, w wyższość cywilizacji ludzkiej nad DSHN-em, w ludzką medycynę, nie zasługują na poważne traktowanie.

Prorosyjski propagandzisto, p*****l się

2 polubienia

Harmonik, weź się w końcu zaknebluj, albo co?
Przecież to zeza można dostać od czytania tego, co tu wypisujesz!
Uważaj! Bo jak się moje sznurowadła zdenerwują, to dadzą Ci popalić!
A są mądrzejsze od Ciebie !

1 polubienie