że w ciągu 3 miesięcy Europa i Ameryka Płn. znikną odmętach oceanu?
Nie
Dlaczego nie? Myślisz, że to takie proste? Jeśli ludzkość powierzy mi przewodnictwo nad nią, to te kontynenty szybko wyłonią się z powrotem.
Fizycznie to tak się stanie
Zderzenia kontynentów?
иди на хуй
Jeśli ty jesteś naszą ostatnią nadzieją to mamy przejebane
Jak mnie wqrwia że gość nie ma 100 letniego bana na Pytamy… Można pisać tutaj co się chce? W czasie gdy świat płacze nad Ukrainą pojawia się Zbig i chwali Putina. @okonek Ty tu jesteś na ozdobę i do pogaduszek czy po to żeby takie rzeczy się tu nie działy? Na co czekasz? Aż będzie jeszcze bardziej chwalebne peany na czesc Putina piał? Ban przynajmniej do końca wojny a nie przegadywanie!
Ja proponuję wziąć do kibla i pałą po jajach
Nie… Na innych serwisach gość nie ma prawa bytu za swoje poyebane teorie a tutaj? Tutaj się swietnie bawi bo może. Bo generuje ruch na stronie? Kuźwa mogę walić po 5 tematów dziennie jak ilość się liczy. Co my możemy zrobić? Nie odzywac się? Tak,tylko to niczego nie zmieni. Wstyd i porażka. Jeden troll a wqurwia chyba wszystkich i nic się z tym nie robi.
Dwa pytania w jednym
Ozdobą nie jestem
Co do reszty negocjumy.
Piochus…Po czym???
Proszę Cię…chyba po swoich bym się musiała lać…
No dobra po orzeszkach
Nie,nie będę negocjować. Jeśli uważasz że ktoś głoszący takie teorie pasuje do tego miejsca to gratuluję. Rozumiem dużo,sama często jestem kontrowersyjna i w opozycji,ale chwalić tyrana podczas wojny? Nie mieści mi się w głowie że tak dalece sięga tolerancja. Ba! Że w ogóle tak daleko może sięgać. Zrób z tym co chcesz,dla mnie tolerując to, nie masz jaj jak i Zbig…
Proponuję bana a powód szerzenie ustroju totalitarnego co w Polsce jest karalne.
Aaaa fakt. Ozdobą to przecież ja jestem.Z nerwów mi się pomyliło. Mea Maxima Culpa .
Oczywiście że tak.
Demokracja polega na tym żeby nie
Demokratycznie to koledze się na coś zbiera
Akurat tu jesteście, to tu napiszę. Zełenski podpisał wniosek do UE, zeby go przyjąć. SpraWDZAJCIE NA SWOICH PORTALACH CZY COŚ CIEKAWEGO NAPISALI, A JA WRACAM NA SWÓJ.Pardon za capsa, to nowa klawiatura czasem robi mi numery.