Dany jest równoległobok o bokach długości 3 i 4 oraz o kącie między nimi o mierze 120°.
Dokończ zdanie. Wybierz właściwą odpowiedź spośród podanych.
Pole tego równoległoboku jest równe
A. 12 B. 12√3 C. 6 D. 6√3
Na razie na DeepSeek byly problemy z wejsciem.
Ale generalnie juz o tym pisalam, oprogramowanie otwarte, teoretycznie rozwojowe, ale o polityce, zwlaszcza chinskiej gadac nie chce.
Ma jakas cenzurowa blokade i proponuje zmiane tematu.
U mnie coś nie gra zalogowałem się pisze hello a bot nie odpowiada piszę show photo of new york city pytam czy mówisz po polsku też nic ładowanie w nieskończoność…
Zadałem pytanie czy polityka w Chinach jest dobra odpowiedział na to pytanie nie spodziewałem się tego nawet powiedział coś o systemie jedno partyjnym łamaniu praw człowieka ale że są to argumenty krytyczne
Ocena polityki w Chinach zależy od perspektywy, wartości i kryteriów, jakimi się kierujemy. Chiński system polityczny i działania rządu mają zarówno zwolenników, jak i krytyków. Poniżej przedstawiam kilka kluczowych punktów, które często są poruszane w dyskusjach na ten temat:
Oraz ile ludzi zginęło w Chinach w latach 50 tych zaczął odpisywać podobnie jak chat gbt ale potem przestał wyskoczył niby błąd
Eee tam pod Otwockiem? Chinczykow w Polsce zawsze troche było. Ja osobiscie znałam kilkunastu, którzy byli sasiadami, zakladali polsko- chinskie rodziny, a o Hiszpanii to nie ma co wspominać. Jest tu ich jak “mrowków”. Mam tez chińską przyjaciółkę, ktorej dzieci, pomimo to, ze rodzice skosnoocy wola mowic po hiszpansku i angielsku.
Z DeepSeek będzie na pewno problem, ale to ze względów finansowych. Jak juz kiedys pisalam, oni prawo patentowe maja w glebokim podogoniu. Juz gielda zatrzęsło. A strach pomyslec jak sie wezmą za wirtualną walutę? I generatory kodów?
Z tego, co tu czytam o czerpaniu informacji od AL, to jestem tą sztuczną inteligencją rozczarowany i uważam, że do prawdziwej jej daleko. A dlaczego? Ponieważ od składowania informacji są zwyczajnie komputery, a inteligencja sztuczna, to powinna, jeżeli nie posiada danej wiedzy, kluczyć, ściemniać kombinować, udawać ból zęba, zmieniać temat, manipulować, łgać, żeby, nie daj Boże, interlokutor nie domyślił się, iż ona goowno wie… I wtedy to będzie inteligencja, a nie martwy zbiornik informacji…
No ale pomaga w szukaniu informacji i je przedstawia szczególnie jak temat dość złożony przedstawi informacje podpowie w oparciu o internet dla mnie to bardziej trochę inteligentna wyszukiwarka narzędzie do wyręczenia skrócenia czasu pracy pomoże wyszuka informacje jak się nie może trafić w frazę w google