Jak najbardziej w. Wibrator nigdy nie będzie prawdziwym chujem.
Jak jakiś plastikowy przyrząd może być przedstawicielem Majów południowoamerykańskich? Weź się doucz.
Raczej lateksowy
Od wibratorów fachowcem w przeciwieństwie do Ciebie, jak widzę nie jestem. Ale jak napisałem, to nie w temacie pytania, więc dalej komentować nie będę.
Aaaaaaa, po polsku to się nazywa Czuh, nie Chuj. Zapis fonetyczny się stosuje
Bo Twoje naukowe podejscie do etnografii zaczelo niebezpiecznie sie kojarzyc. Nawet moderacji.
Odwolaj sie do Szreka
To aż głupie, przecież wyraźnie napisałem Chuj wielką literą w temacie. Każdy chyba zrozumiał, że mam na myśli potomków Majów.
Oj chyba sie przeliczyles…
Moze kolega @benasek by sie polapal?
Za glupie dowcipy masz lądowisko w kategorii edukacja.
Niestety, akurat Ch…owe tematy nie za bardzo lubię, więc bym się raczej nie połapał …
oj birbant,birbant,ja Cie musze doszkalac .sztuczny chuj to wlasnie jest wibrator.Zapytaj sie jeszcze kolezanki,czy lepszy maly prawdziwy chujek czy sztuczny ale konkretnego rozmiaru
widocznie malo tam rodakow,skoro prawdziwego chuja nie widzial
Na drodze nie ale w spodniach…
A w Polsce widziałaś? Skąd potomkowie Majów w Polsce? Przecież nie lubimy imigrantów…
Koleżanko @ona1979 Nie znam się na tem, nie mam czasu, zarobiony jestem. Ale za instrukcję, dziękuję. Może jeszcze kiedyś się przyda? Człek całe życie się uczy…, choć i tak głupi umiera…
Z tego co widzę…wszyscy myśleli o czymś innym…
Dowcip sie udal…
No właśnie nie wiem dlaczego…
Nie udawaj krolewny sniezki na rowniku😂