Czy Chuj stanął kiedyś na Waszej drodze?

Powiem szczerze, że mam dość tego koronawirusa. Plan był taki, żeby w listopadzie poznać kilkoro chujów, ale się nie uda. Linia lotnicza skasowała nam lot i nici ze spotkania z prawdziwymi chujami. Wygląda na to, że pieniądze chuj weźmie, a my prawdziwego chuja nie zobaczymy. A wy spotkaliście kiedyś prawdziwego chuja? :wink:

1 polubienie

Żeby odpowiedzieć na to pytanie zasięgnąłem porady koleżanki i ona mi powiedziała, że lepszy prawdziwych chuj, niż sztuczny. Prawdziwy jest lepszy nawet od wibratora.

2 polubienia

Jakiś taki fujowy ten temat :thinking:

2 polubienia

Kolego @Szczery_do_BULU rozumiem rozdraznienie.
UE w ramach walki z wirusem bawi sie w sygmalizator drogowy przyznajac poszczegolnym krajom kolorki czerwony, zolty i zielomy.
Na razie wyglada, ze Europa jest czerwona.
Mi sie juz w glowie zapalila niebieska ostrzegawcza lampka. Jeszcze nie migajaca.
Na razie wyglada na to, ze od wirusa jest grozniejsza klasa polityczna, ktora zamiast zajac sie wirusem nawzajem przegryza sobie gardla.
A drobnoustrojowi w to graj.
Ponad pol roku przez brak koordynacji i pozostawienie decyzji w rekach ludzi bojacych sie co powiedza wyborcy pozbawieni igrzysk to czas stracony.
Grunt pod rewolucje powoli sie szykuje. Czy bedzie ona aksamitna? Oby.

2 polubienia

A wracajac do rozdraznienia - moze jednak by tak otwarcie nie pisac o klejnotach rodzinnych? Forum Pytamy to nie tygodnik NIE. :wink:
image

1 polubienie

Mi chuj często staje. Kwestia kobiety.

1 polubienie

Żeby zobaczyć prawdziwego chuja, potrzebujesz linii lotniczych? Zaiste, chujowa ta Kanada. :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Właśnie, że nie chujowa. :rofl: I w tem jest problem…

2 polubienia

A odpowiadając konkretnie na zadane zapytanie, konkretnie odpowiadam, że nieraz mi stanął na mojej drodze, kiedym młodzieńczykiem był. Czemu teraz nie chce…? A to kutas jeden… :joy: :innocent:

3 polubienia

Chujowy temat zrobił sie tego chuja.

1 polubienie

I zaraz pojedzie na ring.

1 polubienie

No jestem bardzo zniesmaczony. Ja tu o poważnych sprawach, a Wy tu sobie jakieś podśmiechujki.

2 polubienia

Chuja można spotkać w Meksyku i w Gwatemali. Populacja jest na dzień dzisiejszy poniżej 100 tysięcy.

Udało Ci się nas wszystkich podejść szczwany lisie. Szacun. :joy:

2 polubienia

A co na zjazd szefów miałeś jechać?

2 polubienia

Nie, nie znam języka Chujów, ale interesuje mnie ich tradycja i kultura.

Nie rozumiem jedynie, dlaczego moderacja zdjęła temat z głównej i wrzuciła ma do kategorii Ring Wolny…??? :wink:

1 polubienie

Wiesz czym różni się wibrator od szefa?

To nie w temacie pytania

Za moderacją to ni nadążysz … że o administracji nie wspomnę. :wink:

2 polubienia