Powiem szczerze, że mam dość tego koronawirusa. Plan był taki, żeby w listopadzie poznać kilkoro chujów, ale się nie uda. Linia lotnicza skasowała nam lot i nici ze spotkania z prawdziwymi chujami. Wygląda na to, że pieniądze chuj weźmie, a my prawdziwego chuja nie zobaczymy. A wy spotkaliście kiedyś prawdziwego chuja?
Żeby odpowiedzieć na to pytanie zasięgnąłem porady koleżanki i ona mi powiedziała, że lepszy prawdziwych chuj, niż sztuczny. Prawdziwy jest lepszy nawet od wibratora.
Jakiś taki fujowy ten temat
Kolego @Szczery_do_BULU rozumiem rozdraznienie.
UE w ramach walki z wirusem bawi sie w sygmalizator drogowy przyznajac poszczegolnym krajom kolorki czerwony, zolty i zielomy.
Na razie wyglada, ze Europa jest czerwona.
Mi sie juz w glowie zapalila niebieska ostrzegawcza lampka. Jeszcze nie migajaca.
Na razie wyglada na to, ze od wirusa jest grozniejsza klasa polityczna, ktora zamiast zajac sie wirusem nawzajem przegryza sobie gardla.
A drobnoustrojowi w to graj.
Ponad pol roku przez brak koordynacji i pozostawienie decyzji w rekach ludzi bojacych sie co powiedza wyborcy pozbawieni igrzysk to czas stracony.
Grunt pod rewolucje powoli sie szykuje. Czy bedzie ona aksamitna? Oby.
A wracajac do rozdraznienia - moze jednak by tak otwarcie nie pisac o klejnotach rodzinnych? Forum Pytamy to nie tygodnik NIE.
Mi chuj często staje. Kwestia kobiety.
Żeby zobaczyć prawdziwego chuja, potrzebujesz linii lotniczych? Zaiste, chujowa ta Kanada.
Właśnie, że nie chujowa. I w tem jest problem…
A odpowiadając konkretnie na zadane zapytanie, konkretnie odpowiadam, że nieraz mi stanął na mojej drodze, kiedym młodzieńczykiem był. Czemu teraz nie chce…? A to kutas jeden…
Chujowy temat zrobił sie tego chuja.
I zaraz pojedzie na ring.
No jestem bardzo zniesmaczony. Ja tu o poważnych sprawach, a Wy tu sobie jakieś podśmiechujki.
Chuja można spotkać w Meksyku i w Gwatemali. Populacja jest na dzień dzisiejszy poniżej 100 tysięcy.
Udało Ci się nas wszystkich podejść szczwany lisie. Szacun.
A co na zjazd szefów miałeś jechać?
Nie, nie znam języka Chujów, ale interesuje mnie ich tradycja i kultura.
Nie rozumiem jedynie, dlaczego moderacja zdjęła temat z głównej i wrzuciła ma do kategorii Ring Wolny…???
Wiesz czym różni się wibrator od szefa?
To nie w temacie pytania
Za moderacją to ni nadążysz … że o administracji nie wspomnę.