Dzisiaj na lekcji kiedy nauczycielka była przy tablicy i była odwrócona tyłem do klasy patrzyłem się na jej pupę (była w bardzo obcisłych spodniach) i potem nagle ona odwróciła głowę tak szybko i spojrzała się na klasę i spojrzałem na nią i akurat patrzyła na mnie i chyba zauważyła to, że patrzyłem wcześniej na jej pupę. I tak przez 2-3 sekundy patrzyliśmy się na siebie (potem znowu się odwróciła do do tablicy). Po prostu w tej pierwszej sekundzie jak się odwróciła to patrzyłem jeszcze na jej pupę a dopiero potem podniosłem wzrok i zauważyłem że już na mnie patrzy więc na pewno widziała że patrzę na jej pupę…czy coś mi grozi? czy ona się może uwziać na mnie? ona jest spoko ale jestem w 8 klasie i byłoby cieżko zwłaszcza że nie jestem jakis mega dobry z angielskiego…wiem że powinienem się na lekcji skupić na nauce ale ona chodzi w takich czarnych naprawdę mocno obcisłych spodniach i ta pupa tak idealnie się odznacza że cięzko na to nie spojrzec…
Przez samo patrzenie ma ci coś grozić?
Zdrowy objaw. Poczekaj do 18-tki i bierz się do roboty.
Nic Tobie nie grozi.
Dobrze że żałujesz. Jako pokutę odmów litanię do Lecha Kaczyńskiego.
jeszcze nie do Lecha, na razie w ramach pokuty to za Lecha.
i to Kaczynskiego bo nowy kolega jeszcze mlody i piwa mu nie sprzedadza. chyba zie ta 8 klasa to juz czwarty rok powtarzana?
Ciekawe kto tym razem sie wydurnia…
czas pokaze…
grożą Ci…mokre sny…
Oby mama nie zobaczyła. Niech sam zrobi pranie tego dnia.
Nic Ci nie grozi!
albo czas pokarze
Lepiej porządnie się przygotuj na następną lekcję angielskiego, bo nigdy nic nie wiadomo. I powtórz słówka z poprzednich lekcji na wszelki wypadek.
moją anglistkę doprowadzałem do pasji
ciagle mi się bad mylił z bed
chyba złym SMOKIEM byłem… z nieczystymi myślami…
Tylko wyrzucą Cię ze szkoły.
Uważaj bo następnym razem postawi ci pałę!
Sama mu się postawi.