Czy czlowiek musi byc zawsze odpicowany, zeby ludzie normalnie z nim rozmawiali?

Ja się źle czuję, że się nie farbnę..szczególnie przez prace z klientem..ponoc wygladam na mlodsza niz jestem..no teraz juz nie :zany_face:
Farb uzywac nie moge a basen przeszkadza uzywac tych, ktore sie splukuje przy kazdym myciu włosów. No i ten brazowy srrumyczek pod prysznicem…no nieee..
No a besen dla mnie i ruch wazniejszy niz te coraz bardziej siwiejace wlosy. :grin:
Staram sie tym nie przejmowac :woman_shrugging:t2:

1 polubienie

@Radomiła spróbuj tego?

Jest dostepna w Polsce w Rossman albo sklepie makeup.pl
Jest w roznych kolorach od czarnegi po blond.
Trzymasz to godzine na wlosach. Owszem zmywa się, ale bez kolorowych smug, ponieważ to henna z odrobina jakiegos mydła, zeby z tego pasta byla to mozna klasc co dwa tygodnie, wiec i problem odrostów rozwiazany.
Może troche wysuszac, ale to zwykłe odzywki do wlosow problem rozwiązują.

1 polubienie

Chodzi mi o to, czy nadmierna potliwość nie jest mylona z brakiem higieny itp.?

Może być mylona ale…To faktycznie,pomylka.Zreszta nikt z samego potu rabanu nie robi.Gorzej gdy to się miesza z papierosowym syfem, piwnym wyziewem czy brudem.I wtedy gdy taki wejdzie do autobusu czy tramwaju… :face_with_raised_eyebrow:

2 polubienia

Jak ktos ma czyste ciuchy to widac, ze dba.

1 polubienie

Używałam do tej pory, spłukuje się jak szamponetka

No dziwne, u mnie się trzymavtevdwa tygodnie, moze nie na wszyskich działa?
Bo te henny w proszku z kolei u mnie egzaminu nie zdały.

Pracuję z różnymi ludźmi, musimy pracować w pełnym ubraniu ochronnym i zapięci pod szyję… Brudasa od zwykłego człowieka odróżnisz po intensywności “zapachu” ale i po tym, że następnego ranka w pracy nie śmierdzą.

1 polubienie

Dzis jeden pan na hydraulicznym kupowal i tak pieknie pachnial :blush: :smiling_face_with_sunglasses: