Nie brzmi to zbyt dobrze…
Trzeba żyć. Prędzej czas dla mnie znajdzie obca osoba na mieście niż własna rodzina. Są uprzedzeni do mnie bo bywam porywczy i do bólu szczery.
Musisz się z tym czuć źle…
Ja bym się czuła…
Szkoda gadać.
Nawet jak się człowiek odetnie i pójdzie w dal, to żal pozostaje…
Bardzo żałuję, ze nic więcej mądrego nie napiszę…
Ale podejrzewam, ze ciężko Ci być szczęśliwym…
Kurczę niech się pojawi jakaś fajna nimfa !!
Jeszcze będą mnie potrzebować. Matka szczególnie.
Szczęściem może być wszystko. Niebo,słońce, spadający liść,kwitnąca łąka. Szczęście ma wiele wymiarów. Zdrowie jako takie, czyjs uśmiech,miły gest… Trzeba tylko umieć to szczęście dostrzec,i potrafić się nim cieszyć i doceniać
I tak jestes szczesliwa ze 3 razy… Moja Młoda mnie nie kocha ( i to okazuje) bardzo boli
Nie wierzę w to @ihtiel .
Najbardziej to mąż mnie kocha, mówił mi ponad dwadzieścia lat temu, że tak będzie i chyba muszę mu już uwierzyć
Córka też okazuje, przytula się mimo że nastolatka.
Dwie siostry, jedna okazuje uczucia. Druga nie, ale wiem, że kocha no i jest jeszcze babcia oraz mój przyjaciel z rodziną.
To są osoby, które o każdej porze dnia i nocy mam na skinie -zawsze.
Jak mogłam nie dopisać jeszcze mojej siostrzenicy malutkiej ma półtora roku i gdy ostatnio weszłam do nich (siostry i jej narzeczonego) do domu po trzytygodniowej nieobecności to mała z radości zaczęła mówić sylabami.
Po czym przykleiła się do mnie jak naleśnik do patelni.
Tak,czuje sie kochany.
Przez zone i syna.
Dowiedli tego,gdy lezalem jedna noga,na tamtym swiecie.
Słodko!!
@ihtiel.
Ona tego nie okazuje,kryje.
Nie wierze w to co piszesz.
Ja miłości od kogoś nie muszę czuć lecz widzieć. Czytałam kiedyś o językach miłości. Ja potrzebuje czynów. Wierszyki i peany o tym jak ktoś mnie kocha nie robią na mnie wrażenia.
Chyba kazdy potrzebuje to wiedzieć
A dokładniej to czuć.
Tu się z Tobą zgodzę, mam to samo , nie muszę słyszeć kocham Cię , nawet mnie to mierzi.
Chyba sie tu cosik nie zgadza.Wlasnie kolezanka napisala ze"nie musi czuc"
Napisałam że musi czuć.