Jutro się na Niemcy wybieram, to skrzyneczka będzie. Odblokowali, można już tam być.
No ja już mam qr-a więc chyba i tak mogłem. A widziałeś lodóweczkę?
A co to ja lodóweczek nie widziałem? W domu mam 3 plus zamrażarka. A jedna lodóweczka tylko na piweczko. +2C…
No wiesz na 12v taka która -20 osiąga? Najlepsza którą na 12v miałem trzymała 8 stopni.
Znana sprawa od lat. Jak kogoś interesuje temat, może sobie obejrzeć.
Według mnie jest coś na rzeczy, o czym większość po prostu nie ma pojęcia.
Będę w Polsce, postaram się dowiedzieć. Nie odpuszczę mojego tam pobytu. Nawet noc spędzę.
Dobry TEMAT w “Dniu Dziecka”…
Dzieci uwielbiają takie zabawy w straszenie i chowanego…
W filmie, jaki zapodałem nie widać, by ktoś z tych ludzi żartował. Panią Alicję Ziętek znam dość dobrze. (Niestety nie osobiście, ale wiem o niej sporo i nie sądzę, by sobie robiła żarty).
Ja też nie żartuję i nie zamierzam. Znasz mnie, muszę to sprawdzić na własnej skórze, tym bardziej, że już raz było blisko. I nic z tego nie wyszło, a było.
Z takimi sprawami to nie jest tak jak w “Księdze Strachów” Nienackiego, że sobie ktoś przyjedzie, spędzi noc i następnego dnia będzie mógł ewentualnie wywiesić transparent: “Sprawdzono - duchów nie ma”.
Gdyby tak było, takie zjawiska byłyby dawno rozpracowane.
Myślę, że jeszcze wiele lat upłynie, zanim zmieni się ogólne nastawienie do takich zjawisk.
Jak widać, większość robi sobie żarty lub się z tego śmieje. W moim mniemaniu po prostu na ten temat g… wie.
Oczywiście nie dotyczy się to Ciebie, bo Twoje zdanie znam.
Tam strasz dzielnicowy który flaszkę zgubił…
duch jak duch - trafil na swoich? to sie przestraszyli?
@benasek jest zjawisko zwane intuicja
jest deja`vu i pare innych?
duchy to wrazliwe stworzonka
kitek - od zabawy i zartow sie zaczyna
taki zaczyn? do chleba powszedniego?
zartujemy z chipow i sztucznej inteligencji?
to mi przypomina wyprawe z armata na Ksiezyc
Jeśli sprawa dotyczy nieznanego zjawiska a sprawa duchów, bytów czy jakichś bliżej nieokreślonych manifestacji energii do takich należą, to zawsze informacje są niepełne, różne i subiektywne. To zjawiska raczej niepowtarzalne.
Teoretycznie nic nie stoi na przeszkodzie zainstalować w tym komisariacie kamery, mikrofony i potem to odtworzyć. Czy ktoś coś takiego tam instalował? Z drugiej strony na początku jest wielu chętnych do zbadania a jak do czego dojdzie, to dziwnym trafem brak chęci.
Mam nadzieję, że nasz kolega jednak tam pojedzie i może noc nawet spędzi. Polecam w takim razie zabrać jakiś sprzęt, bo warto byłoby takie chwile uwiecznić. W każdym razie ja jestem ciekawy przeżycia.
Dorwałem się kiedyś do opisu zamknięcia się Napoleona w piramidzie w Egipcie. Opis jest bardzo lakoniczny, ale daje do myślenia, chociaż teraz już niemożliwy do zweryfikowania.
Wiem, że robiono takie elektroniczne “pułapki” w różnych nawiedzanych miejscach. Raczej nic z tego nie wyszło.
A opis Napoleona, który kazał się zamknąć na pewien czas w piramidzie jest, faktycznie lakoniczny. Z jego strony. Powiedział. że nic się nie działo. Reszta w tym temacie jest dopisywaniem różnych fantastów.
Już pisałem niedawno na bezkarnego temat okradania piramid razem z “lokatorem”. Ze dwa dni temu?
A nie pomyślałeś, że te kamery to nie ta metoda pomiaru?
A dlaczego nie? W takim razie co proponujesz, by z “zaskoczenia” spróbować cokolwiek zaobserwować. Masz coś innego oprócz oka lub kamery?
Cierpliwosc
Nie safari
Wyskoczyć do zjawy zza szafy, zrobić; - uuu… i duch się przestraszy…