Czy duch, który tam straszy jest niebieski?

swój swoich straszył?

Końcowe zdanie wyjaśnia wszystko sformułowaniem; atrakcja turystyczna. Ponieważ latem będę w innych sprawach w tamtych rejonach, odwiedzę ten budynek.

2 polubienia

no to ciekawa jestem czy kuzyna Twojego holenderskiego ducha spotkasz, czy trzeba bedzie na komunistyczna zaraze z zaswiatow Wedrowycza wolac? :smile_cat:
a sam budynek choc zaniedbany cakiem ladny.

2 polubienia

Budynek bardzo mnie podobający się jest. Przeszłość ma ponurą. Ale ja duchów nie bojący się jestem… Przecież sam nim kiedyś zostanę…

1 polubienie

Nie wierzę w takie dni rzeczy. Duchy nie istnieją.

Spiritus sancti…, ameeem… :rofl:

2 polubienia

A chętnie się napije.

2 polubienia

Zawsze i wszędzie do usług…

1 polubienie

nic mi nie mowcie o piciu…
zaraz robie sobie szprycerka. pogoda jak w finskiej saumie - na zmiane burza i slonce, na szczescie wino i woda gazowana w lodowce.
@birbant , @Devil spiritus movens jestescie lobuzy…

Dobrze że nie wódka gazowana :rofl: Aczkolwiek już jest, miałem okazję próbować.

Kiedyś gazowaliśmy w syfonie takim na nabój. Seta wódy plus “wino” typu siara. Ale waliło w dekiel…

2 polubienia

Próbowałem w sodastream… 0,7 poszło na podłogę.

1 polubienie

No nieee…, taka marnacja. Jak @Devil to przeczyta, to się pochlasta… :joy:

1 polubienie

Mógł podłogę w leasing wziąć :rofl:

1 polubienie

Ty, on może już leży na swoim kawałku podłogi…? :thinking: :roll_eyes: :rofl:

1 polubienie

On wrogiem wódki. On ją w ryj a ona jego jeb o glebę?

1 polubienie

Jeszcze trochę i zleci się tu… :crazy_face:

1 polubienie

A ja Zimnego lecha sączę… Lodówka do busa przyszła… o taka https://allegro.pl/oferta/55l-kompresorowa-lodowka-turystyczna-20-c-10668195555?bi_s=ads&bi_m=listing%3Adesktop%3Aquery&bi_c=YmE0YWQ4YzEtNDg3ZC00OTE3LWI1YzMtYjdiMGM4MTNiMGU4AA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=0395b01d-4707-4cf5-a82f-94a9782232b1

1 polubienie

Lech mi się wczoraj skończył. Ale mam jeszcze sporo innych.

1 polubienie

Czas nabyć drogą kupna…

1 polubienie