I jak się zwołują zwolennicy Jarka na pasterkę pod gmachem?
Dobre pytanie. Też chciałbym się dowiedzieć
Działają kanały 1 i 2. TVP info chyba jeszcze nie.
Podobno prawdziwi patrioci przeszli do tv republika
A gdzie sygnał? Dekoder nie łapie nawet…
Nie wiem. Telewizor odpalam dopiero o 19. Strona internetowa TVP info wciąż nie działa więc kanał tv też raczej nie działa. Muszą pogadać z dziennikarzami, operatorami, dźwiękowcami. Niektórzy odeszli.
Republika to stacja konfederacji? Znam tylko ze słyszenia.
Wcale mi się te awantury nie podobają. Kaczka powinien się wygrzewać pod kotem, odyniec podjadać żonie pierogi i ciasto dostając po łapach a cała reszta zakupy pomóc przynieść i ugotowaćna święta/odsiedzieć swoje w sejmie.
Prawicowa
Betonu prawicowego
Sakiewicz, Wildstein.
Wczoraj na TVP Info były tylko animacje ich firmowe,później była tam jedynka a teraz TVP Polonia jest.Nie ma co oglądać.Całe szczęście TV Republikę mam,to czasem sobie zerknę.
Ja juz machnelam ręką.
Tylko ten bałagan jest na rękę Putinowi.
Ciekawe co tam juz wymyslili?
Czy to nie ten, który ujawnił listę kolaborujących z komuną? Może tylko rodzina, albo zbieżność nazwisk?
A czyja ona jest? Publiczna?
O ile sie nie myle to on we wlasnej osobistej osobie jak mawial agent Catarella z Komisarza Montalbano
A co z kotem w święta? Tak sama ma siedzieć? Przecież też ma uczucia, jak jego pan okupuje przedpokoje gmachów medialnych?
Publiczna!
Tam sa dwa koty i maja ochroniarzy.
Jeśli pytasz o telewizję naziemną, to TVP niedawno przeszła na standard DVB-T2, więc musisz jeszcze raz włączyć szukanie kanałów.
Nie nadają tylko TVP Info i TVP3, ale na ich sygnałach są obecnie:
TVP Info - TVP1 lub Polonia
TVP3 - TVP2
A przynajmniej tak jest na satelicie.