między konserwą wieprzową, a “ludziową”, to tutejszy aktyw moderacyjny przepuściłby je?
No bo czy jest taka zasadnicza różnica między zwłokami takich gatunków?
Sceptykom proponuje zapoznać się z historią “rzeźnika” ze szczecińskiego Niebuszewa
między konserwą wieprzową, a “ludziową”, to tutejszy aktyw moderacyjny przepuściłby je?
No bo czy jest taka zasadnicza różnica między zwłokami takich gatunków?
Sceptykom proponuje zapoznać się z historią “rzeźnika” ze szczecińskiego Niebuszewa
Jesli chcesz zaprosic mnie na swoj poziom rozumowania? To uprzedzam, ze lezacego nie kopię. A po drodze zanim zjem blizniego mam szaszlyki z karaluchów.
Raczej chciałabyś tak leżeć…
Kolego harmonijnie to i na sie karimacie wyśpie.
Masz sporo szczescia, ze dzis mamy dzien dobroci dla blizniego.
Mądrzej z Twojej strony tak trzymać, niż wybierać konfrontacje…
Kolego, sa tacy co wrzod na tylku hoduja, zeby zainteresowac swiat swoja obecnością
Mnie interesuje tylko zmienianie tego nieharmonijnego, ewidentnie patologicznego świata cywilizowanych ludzi, w prawidłowy system harmonijny. Czy myślisz, że taki wygodnicki leń, jak ja, mógłby mieć inny cel życia? Czy nie mądrzej zjadać darmowe, pyszne owoce, niż kupować je w sklepach za zarabiane przez wiele godzin środki? Żadne z milionów harmonijnych gatunków tak nie postępują.
Czemu miałbym nie chcieć Cię zaprosić na mój poziom rozumowania, świadomości?
Z tego, co się orientuję, kanibalizm zazwyczaj jest praktykowany jako część jakiegoś rytuału a nie diety, więc konserwa z ludzizny nie jest potrzebna, no chyba że jako karma dla rekinów xD
Kaloryczność.
Truchło to truchło. Skóra, kości i wnętrzności. Ponoć tylko dusza nas wyróżnia
To zelazka duszy nie mają
Rekin ludojad? Jak ma wybór to woli łatwiejszą zdobycz.
A ze jest to ciekawa odnoga ewolucji?
Paszczęki rekinów są tak wyjątkowo niewygodnie dla swych właścicieli ulokowane, że mogą być antyprzykładem ewolucji. Co nie znaczy, że ta w ogóle nie istnieje…
Wiem, że to miało być dla Devila…
Kolego, to rekiny tez sa nieharmonijne i mają żydowskie pochodzenie?
Rekiny są całkiem harmonijne. Żywią się osobnikami, których życie jest męczarnią. Ale nie jest im łatwo sięgać po ich owoce, czyli odpadające, chore ryby.
Rekin błękitny to bardzo smaczna ryba. Czy one nas ludzi uznaja za tez jadalnych? Teoretycznie sa niebezpieczne, dorosly osobnik, zwlaszcza samica - ciekawe, ale sa to ryby zyworodne - tuz przed urodzeniem, bo zapedza sie w strefy plażowe, a konkurencji nie lubi, moze zabic
Rekiny są ciekawymi stworzeniami jesli chodzi o sposob na przezycie i przemiane materii.