Czy jest w ogóle coś takiego możliwego? Jak myślicie?

Według tajnych sondaży totalnej opozycji Duda może nie wejść do drugiej tury… Ale jakim cudem?
Jakas część wyborców PiS, a nawet znaczna część z tych już tradycyjnych 40 procent musiałaby zagłosować jednak na kogoś innego…

• Nie ma szans na takie cos
  • Duda wygra w 1 turze
  • Duda nie wejdzie do 2 tury
  • To byłaby cudowna wiadomość dla Polski
  • Wódz Jarosław nigdy nie dopuści do tej porażki

0 głosujących

1 polubienie

Dobre SF zawsze bylo w cenie. To, ze nie przejdzie do drugiej tury uwazam za malo prawdopodobne, podobnie jak wygranie w pierwszej. Fenomen Kwasniewskiego raczej sie nie powtorzy.

4 polubienia

W ogóle na razie ciężko sobie wyobrazić że w pierwszej turze ktoś go wyprzedzi.

W pierwszej turze przy tej ilosci kandydatow zawsze wystepuje rozproszenie glosow. Ale zeby drugiej nie bylo misialby osiagnac ponad 50 % glosow, a z tym moze byc roznie.
Az tylu wielbicieli uorawnionych do glosowania to on chyba nie ma?

4 polubienia

Co ty bredzisz? Duda jest i pozostanie liderem.
Druga tura z Kidawą i ewentualnie Kosiniakiem.

1 polubienie

Duda jest oblężony ze wszystkich stron, teraz jeszcze musi zdecydować w sprawie tych 2 mld.
Żal mi go trochę… xd

Te 2 mld pośle do TK. Tam sprawa ucichnie. W tym czasie spasiony Kurski skorzysta z hajsu i będzie zadowolony. To już będzie po wygranej Dudy. Potem mogą robić wszystko. Władza prawie absolutna.
Pozostanie sprawa senatu i udupienie Grodzkiego.

2 polubienia

Przed wyborami wybiorą jeszcze swojego prezesa SN… No coś pięknego… Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem to za pół roku będzie można ogłosić że Polska wstała z kolan xd

I co ci z tego przyjdzie? W lewackich, pełnych multikulti Niemczech stery wciąż trzyma Angela. Przeciwieństwo karła z żoliborza.

Po ogłoszeniu pierwszych wyników drugiej tury o 21.00 Jarosław stanie na środku i powie “wstaliśmy z kolan” tak czuje :rofl:
I od tego zacznie swoją przemowę do narodu, a później wyjdzie Duda XD

On w obecnym stanie zdrowia to nawet ukleknac nie moze…

1 polubienie

Dobrze ze może chodzić. Jak by to wyglądało gdyby to mówil siedząc xd

No tak. Marionetka nie może wyjść przed swym panem.

1 polubienie

Ktoś zawsze ma dla prezesa krzesełko. Inaczej prezes nie zobaczyłby Dudy w tłumie sztabowców.

Juz sie przymierza.

1 polubienie

:alien:
Czytam to jak jakas chinszczyzne
Polska to juz dla mnie egzotyczny kraj
Ale czytam, moze mi sie przy okazji cos skojarzy
Zdecydowanie duuuuzo latwiejsza jest fizyka kwantowa

1 polubienie

Wszystko jest możliwe :laughing:
Wystarczy przypominać ciemnemu ludowi z jakimi bandytami pozuje ten …

a mozesz uswiadomic kto na tych zdjeciach poza D. jest (oczywiscie jesli wyroki sadowe pozwalaja na ujawnienie danyc osobowych?)

Jak to nie wiesz?..

a czy ja piosenkarka? miejscowe zakazane geby z trudem odrozniam, a te odlegle? toz to za nimi nie nadaze. :running_man: