Niwatpliwie Adrian zawsze ma ostatnie slowo
“tak jest, panie prezesie”
A jesli chodzi o podejmowanie decyzji? Nie spedza mi to snu z powiek.
Zwlaszcza w zakresie udzielania krotkoterminowych urlopow w celu podratowania zdrowia w sanatorium tym razem do wtorku rano
Mentalność jarmarcznego “intelekta”, co się filmów o Rambo, czy innego takiego, naoglądał. Twardziel, od podpisywania, co każą.
Twardy facet i z niesamowitym kręgosłupem moralnym.
A ładną pogodę mu zagwarantowałaś? Bo fundamenty miał wylewać w wolnym czasie…
Wspomniany od pewnego czasu wiecej siedzi niz na wolnosci …
Smiac sie czy plakac nad tym losem?
A to zależy. Dla nas lepiej, dla niego może i też lepiej? Budowa już wyrasta , cement na fundamenty już przywieźli z mrówki
Tez tak uwazam. Jeno patrzec, jak pierwsze 1000 wiezowcow stanie w jakze bajecznej scenerii. I to za grosze bedzie tam mozna mieszkac. Chcesz Piochus mieszkac na parterze czy na pieterku?
Ciekawe, kiedy beda pierwsze zapisy …
No wiesz piętro tylko nie za wysoko. A windy to tam będą miały napęd sieczkopędny?
No to jeszcze sasiadami zostaniemy …
Jak zbierzemy dobra ekipe, to cos czuje, non stop color bedzie.
Ja zamawiam apartament na drugim pietrze, z widokiem na bajeczne gory i wijaca sie rzeke … I na jezioro tez, ale to z drugiej strony.
Jezioro tak ale z betonu A piwo ma być nielegalne. I gitara zakazany owoc lepiej smakuje
Ja pier…Czy żadne pytanie [w tym przypadku fajne i ciekawe] nie moze sie obejść bez odniesień do tych pajacvów???Czy my juz inaczej myśleć nie potrafimy???
Zawsze na końcu musi byc polityka???
Zadna hostia mu nie ucieknie. Nie, zebym sie smiala, bo kazdy ma prawo do swoich przesadow, ale nie musisz się az tak z nimi publicznie obnosic. Zwlaszcza jak masz byc prezydentem wszystkich Polaków.
Choc prawie kazaczok mu wyszedl.
Owocowy fundamentalista?
Ja tam politykę widzę na początku ale kolega pewnie od końca czyta Robimy z @benasek zapisy na mieszkania. Kolega na jakim pięterku preferuje? Bo zbieramy fajne towarzystwo…
Ja jestem ciekaw czy on wie z czego cement jest.
Się ciesz że nie pełza jak glista.A że to błazen wszyscy od dawna wiedzą.
Cement jest z worka…