Czy jesteś twardy i umiesz podejmować trudne decyzje?

2 polubienia

Niwatpliwie Adrian zawsze ma ostatnie slowo
“tak jest, panie prezesie” :rofl::joy_cat:
A jesli chodzi o podejmowanie decyzji? Nie spedza mi to snu z powiek.
Zwlaszcza w zakresie udzielania krotkoterminowych urlopow w celu podratowania zdrowia w sanatorium :wink: tym razem do wtorku rano :innocent:

3 polubienia

Mentalność jarmarcznego “intelekta”, co się filmów o Rambo, czy innego takiego, naoglądał. Twardziel, od podpisywania, co każą.

4 polubienia

Moznaby mu zadedykowac…

3 polubienia

Twardy facet i z niesamowitym kręgosłupem moralnym.

2 polubienia

A ładną pogodę mu zagwarantowałaś? Bo fundamenty miał wylewać w wolnym czasie… :roll_eyes:

2 polubienia

Wspomniany od pewnego czasu wiecej siedzi niz na wolnosci …

Smiac sie czy plakac nad tym losem?

1 polubienie

A to zależy. Dla nas lepiej, dla niego może i też lepiej? Budowa już wyrasta , cement na fundamenty już przywieźli z mrówki :rofl:

1 polubienie

Tez tak uwazam. Jeno patrzec, jak pierwsze 1000 wiezowcow stanie w jakze bajecznej scenerii. I to za grosze bedzie tam mozna mieszkac. Chcesz Piochus mieszkac na parterze czy na pieterku?
Ciekawe, kiedy beda pierwsze zapisy …

1 polubienie

No wiesz piętro tylko nie za wysoko. A windy to tam będą miały napęd sieczkopędny?

1 polubienie

No to jeszcze sasiadami zostaniemy …

Jak zbierzemy dobra ekipe, to cos czuje, non stop color bedzie.

Ja zamawiam apartament na drugim pietrze, z widokiem na bajeczne gory i wijaca sie rzeke … I na jezioro tez, ale to z drugiej strony.

1 polubienie

Jezioro tak ale z betonu :rofl: A piwo ma być nielegalne. I gitara zakazany owoc lepiej smakuje :innocent:

1 polubienie

Ja pier…Czy żadne pytanie [w tym przypadku fajne i ciekawe] nie moze sie obejść bez odniesień do tych pajacvów???Czy my juz inaczej myśleć nie potrafimy???
Zawsze na końcu musi byc polityka??? :rage:

Zadna hostia mu nie ucieknie. Nie, zebym sie smiala, bo kazdy ma prawo do swoich przesadow, ale nie musisz się az tak z nimi publicznie obnosic. Zwlaszcza jak masz byc prezydentem wszystkich Polaków.
Choc prawie kazaczok mu wyszedl.

2 polubienia

Owocowy fundamentalista?:thinking::laughing:

1 polubienie

Ja tam politykę widzę na początku ale kolega pewnie od końca czyta :rofl: Robimy z @benasek zapisy na mieszkania. Kolega na jakim pięterku preferuje? Bo zbieramy fajne towarzystwo…

1 polubienie

Ja jestem ciekaw czy on wie z czego cement jest.

Się ciesz że nie pełza jak glista.A że to błazen wszyscy od dawna wiedzą.

Cement jest z worka…

2 polubienia