Chcę sprowokować Cię do tego, żebyś teraz pomyślał/pomyślała patrząc na nią/niego lub myśląc o nim/niej z miłością i spróbował zastanowić się, co jutro mogłoby jej/jemu sprawić przyjemność, wywołać uśmiech, ciepełko w serduszku? Masz jakiś pomysł?
Pomysły w tym względzie, to ja kiedyś miewałem. Teraz to ja mogę pogłaskać swego kota - zbója.
będzie Ci dźwięczny
To bandyta, menda społeczna i demolka jest. Odnośnie rozrób, to ta,którą urządził w sobotę w kuchni, można określić jednym słowem: - mąka…
Nie mam nikogo. Kobiety znaczy.
Bliscy chcieliby bym odstawił flaszkę i zaczął żyć jak mężczyzna a nie student.
dorośnij
Lece w czwartek do domu…Czyli jutro…i caly czas mysle…Tym bardziej ze corka ma imieniny w ten weekend…
zdradzisz nam, co wymyśliłeś?
No to faktycznie. Nie tylko żonę ale i córkę uszczęśliwisz
Jak zrealizowalam pomysl, to zamiast buraczkow jedlismy na obiad puree buraczkowe, dobrze dopieprzone…
Mam bluzy z ich filmowym,swiatecznym bohaterem.Akurat sie ukazaly…Nie wiem kto to ale to musi byc cos jak z Kevina.Dorosly facet na zielono ,w czapce krasnala
Cora prosila bym poszedl z nia na jakies male zakupy bo akurat trafia sie normalna niedziela…No i mam juz kupione buteleczki perfum…
Reszta sytuacji zostanie opanowana na miejscu…Z pewnoscia pojdziemy na cos do kina.
Spoko,bede jeszcze w grudniu a w tym roku,zabieram je na swieta do Anglii.
Gdybym w końcu posprzątał w garażu, tak żeby samochód się tam zmieścił, żona z pewnością byłaby szczęśliwa. Ale biję się z myślami, czy nie odłożyć tego na później. Przecież jak zabiorę moje narzędzia z szuflad bieliźniarki, żona też się bardzo ucieszy.
I z tej radości zbroję czarną Ci wypucuje.
Z tej radości zbroję czarną wypucuje do białości.
też masz pełno przydasiów? wszędzie? ja też mam
Dobry chłop, to dla swej kobity, cały jest przydasiem.
jak sie dobrze ceny dopatrzylam to macie taniej niz w Hiszpanii te padlinke…
Akurat promocja była $20 za kg, normalnie chyba ponad 30. Z resztą tu wolowina jest popularna i wszędzie się pasie. Tak samo jagnięcina. Na święta kupujemy całą owcę
razem z welna?