Czy JEZUS potrafił na życzenie przemieniać się w dowolnego ptaka,

np. w kaczkę krzyżówkę, albo w ważkę, wiewiórkę, rybę, dżdżownicę lub w węzeł chłonny organizmu?

obraz obraz
Zdjęcie kaczek krzyżówek, samca i samicy, i ważki z zasobów Google

W Amerykach Południowej i Środkowej popularne jest obchodzenie świąt ptaków, np kondora, a symbolem chrześcijaństwa są ryby, co wyraziście potwierdza moją wykładnię Poglądów, Nauk i Działalności JEZUSA, Który nie mógłby być za mordowaniem ryb, np. karpi, czy ptaków, jak kury, kaczki, gęsi, indyki.

• Nie
  • Tak
  • Trudno powiedzieć
  • Mam jeszcze inne zdanie na ten temat

0 głosujących

Jezus nie mógłby się zamienić w krzyżówkę, bo wówczas by go rozwiązano i cały mistycyzm w … :wink:

w kaczke jak kaczke, ale czy Kaczora Donalda?

W kaczkę to by mógł

ale pieczona i z bambusem i grzybkami shitake :slight_smile:bo tej tuwimowskiej co sie w zajaca zamienila?
http://wiersze.juniora.pl/brzechwa/brzechwa_k01.html

Zmienił temat!!!

I zaraz bana dostanie, bo zmieniając temat, sprawił że nasze odpowiedzi są nie na temat…

Twoja była nie na temat, więc dlatego tytuł lekko zmieniłem.

Jeżeli była nie na temat, to po co zmieniałeś?

Bo moje pytanie było poważne, a Twoja odpowiedź bardzo niepoważna.

Za to, to co teraz robisz, jest jednym z największych możliwych wykroczeń na forach! Zadajesz pytanie, i w trakcie dyskusji zmieniasz jego sens lub brzmienie. Zdarza ci się to zresztą nie pierwszy raz. Tolerując takie rzeczy, godzimy się z manipulacją. Równie dobrze mógłby ktoś zadać pytanie: Czy jesteś za Peace and Love?
a jak mu wszyscy odpowiedzą że tak, zmienić Peace na PIS a love usunąć…

To zależy ile towaru by wypalił

dzis co prawda jest u mnie po swietach, ale ciagle jestem pokojowo nastawiona do otoczenia
@harmonik optymistycznie zakladam ze kaczka krzyzowka to tez ptak…

A teraz widze ,ze znów jest zmienione. Ma nasz Zbigi inwencję! :grin:

Kaczka krzyżówka:

kaczka

Tam mnie ma ptaka, tam się ptaka wkłada :grin: