Czy JEZUS potrafił na życzenie przemieniać się w dowolnego ptaka,

np. w kaczkę krzyżówkę, albo w ważkę, wiewiórkę, rybę, dżdżownicę lub w węzeł chłonny organizmu?

obraz obraz
Zdjęcie kaczek krzyżówek, samca i samicy, i ważki z zasobów Google

W Amerykach Południowej i Środkowej popularne jest obchodzenie świąt ptaków, np kondora, a symbolem chrześcijaństwa są ryby, co wyraziście potwierdza moją wykładnię Poglądów, Nauk i Działalności JEZUSA, Który nie mógłby być za mordowaniem ryb, np. karpi, czy ptaków, jak kury, kaczki, gęsi, indyki.

• Nie
  • Tak
  • Trudno powiedzieć
  • Mam jeszcze inne zdanie na ten temat

0 głosujących

Jezus nie mógłby się zamienić w krzyżówkę, bo wówczas by go rozwiązano i cały mistycyzm w … :wink:

2 polubienia

w kaczke jak kaczke, ale czy Kaczora Donalda?

W kaczkę to by mógł

ale pieczona i z bambusem i grzybkami shitake :slight_smile:bo tej tuwimowskiej co sie w zajaca zamienila?
http://wiersze.juniora.pl/brzechwa/brzechwa_k01.html

Zmienił temat!!!

1 polubienie

I zaraz bana dostanie, bo zmieniając temat, sprawił że nasze odpowiedzi są nie na temat…

1 polubienie

Twoja była nie na temat, więc dlatego tytuł lekko zmieniłem.

Jeżeli była nie na temat, to po co zmieniałeś?

Bo moje pytanie było poważne, a Twoja odpowiedź bardzo niepoważna.

Za to, to co teraz robisz, jest jednym z największych możliwych wykroczeń na forach! Zadajesz pytanie, i w trakcie dyskusji zmieniasz jego sens lub brzmienie. Zdarza ci się to zresztą nie pierwszy raz. Tolerując takie rzeczy, godzimy się z manipulacją. Równie dobrze mógłby ktoś zadać pytanie: Czy jesteś za Peace and Love?
a jak mu wszyscy odpowiedzą że tak, zmienić Peace na PIS a love usunąć…

To zależy ile towaru by wypalił

1 polubienie

dzis co prawda jest u mnie po swietach, ale ciagle jestem pokojowo nastawiona do otoczenia
@harmonik optymistycznie zakladam ze kaczka krzyzowka to tez ptak…

A teraz widze ,ze znów jest zmienione. Ma nasz Zbigi inwencję! :grin:

1 polubienie

Kaczka krzyżówka:

kaczka

Tam mnie ma ptaka, tam się ptaka wkłada :grin:

2 polubienia