Czy kobiety są naiwne na swoje życzenie?

Ja jestem pod wrażeniem jego geniuszu…serio. :grin:
Trza mieć polot i inteligencję żeby tak umieć…

4 polubienia

Ochraniarz od razu jak spojrzałam mi pasował na Polaka…No i miałam rację :joy:

3 polubienia

I się nie pogubić. Idealnie każdy kawałek układanki pasował.

1 polubienie

Dokładnie…

2 polubienia

Nawet nie słyszałam o tym filmie dopóki nie napisałeś wczoraj. Dzięki. :ok_hand:

2 polubienia

I dokładnie wyczuwał moment gdy należy zakończyć i gdy śrubki więcej nie podkręci.

1 polubienie

Wszystko…te czeki,telefony,holele, znajomości…no mówię, geniusz.

2 polubienia

To prawda. Tacy ludzie nawet za kratkami są celebrytami. Będzie zarabiał na książkach i poradnikach.
Ma talent.

3 polubienia

Aktualnie jest na wolności i…pracuje jako “wykładowca” dla biznesmenów :grin:

3 polubienia

W stanach bardzo często tacy ludzie otrzymują dobrze płatną pracę.

2 polubienia

Idealnie. Marketing, piar, prezentacja, zarządzenie zasobami ludzkimi, doradztwo, trening. Odnajdzie się w tym i będzie zarabiał. A biedne kobiety pozostają wydymane.

5 polubień

Swego czasu też szukałem kobiety / nie księżniczki /, bagaż życiowy, przychowek był nieważny i nie wnikałem głębiej, nie byłem desperatem. Był moment że praktycznie miał bym ślub co tydzień, więc gdzieś tam swój profil zlikwidowałem. Było kilka spotkań - zaznaczyłem w profilu że one nie są zobowiązujące do niczego / np łóżko itd, a tylko zwykłe towarzyskie / kawiarnia, lody, wspólny obiad, kino, rozmowy itd / ot tak w swoim gronie by było miło. Zakończyłem bo to za daleko zachodziło, stałem pod ścianą zbierając myśli, czym one były rozczarowane ?, niby takie samotne i nieśmiałe, oszukane przez los itd. Najwidoczniej były nieszczere co odczuwałem w trakcie. Ja poszłem na żywioł, a one kombinowały. Filmu nie widziałem, byłem w szpitalu na badaniach

1 polubienie

Uwierz że warto obejrzeć.

1 polubienie

Każda z tych kobiet / czy naiwnych to nie mnie osądzać, biedne lub bogate, ładne lub mniej to nie jest ważne / mnie czegoś nauczyła przy okazji - zauważyłem swe błędy których nie powinno być w mych analizach, udało się im uśpić / zablokować / moją czujność

Kiedyś był podobny przypadek. Gość dostał ksywę Tulipan, działał w całej Polsce, częściowo w uzdrowiskach, drogich chotelach itd. Kobiety przepisywały mieszkania, domy gościowi na własność, + kredyty z banku, drogie auta, byle był z nim wymarzony ślub. Kręcił na raz z kilkoma kobietami, wykorzystując znajomość języków udawał obcokrajowca na wczasach biznesowych. Po czasie /5 lat/ się wydało i około 200 kobiet złożyło donosy na milicję, poszukiwany 1,5 roku w świecie, wyrok aż 10 lat więzienia

Kalibabka niejaki.
wyrok odsiedzial w 2/3, zalapal sie na amnestie, zmarl smiercia naturalna trzy lata temu.
kobiety pieniedzy nie odzyskaly, a niektore jednak “zyskaly” - doliczono sie 28. sztuk potomstwa.
on troche probowal gwiazdorzyc, ale dopiero dzieci (niektore) usiluja celebrycic.
na nazwisku tatusia.

3 polubienia

Ja szukalam i znalazlam - nie kosztowalo mnie to ani złotówki:)

3 polubienia

@Vilemo Tylko w filmie nie wyjaśnili dlaczego nie odpowiedział za oszustwa finansowe a tylko za podrobiony paszport… Tak gościu jest mistrzem, niestety…

2 polubienia

Dlatego że one mu te pieniądze dały?

Pieniądze byly bez dokumentów. I tak dobrze, ze się skarbówka nie przyczepiła.

2 polubienia