Czy kobiety są naiwne na swoje życzenie?

I taki ktoś, nawet obiektywnie nie przystojny, powiem raczej “szkaradny” dorobił się potomstwa w tej ilości :confused: Niedobrze mi… jeszcze go te głupie kobiety finansowały.
Na bycie dyrektorem albo doktorem to on ich raczej nie podrywał …

Dajcie nam hajs bo byłyśmy głupie

Poglupieli z tymi zbiorkami…
Poczekaj, jeszcze zorganizuja narodową zrzutke na tych co wzieli kredyty, a Glapinski podniosl stopy procentowe.

1 polubienie

To jest koszmar i to wcale nie jest wesole…
Obejrzalem kiedys pare programów pani Drzyzgi bodaj [mam nadzieje ze nie przekręcam nazwiska] o autentycznych kretynkach uganiających sie za arabską dziczą by potem skomleć przed kamerami i dalej brnąć w tej nie dającej sie wytłumaczyć,głupocie.
Z drugiej strony…Ja też byłem wiele razy naiwny.Nie da sie tego wymazac z cv…
Wierzyłem ze to co powiedziane,ma być jak pewnik,aksjomat… :innocent:
Do dzxisiaj zresztą,nie wiem dlaczego ludzie czerpią radochę z kłamstwa.To jest tak prymitywne ze aż słów brak…
Czyli,dalej jestem naiwny.

3 polubienia

Widziałam zdjęcia tego pana :smiley: :smiley: :smiley: . Ale ubaw :joy: Jaki Aldomoroso…nie mogę.:stuck_out_tongue: Na pewno ma cosia w sobie, że mu tak kobiety ulegają…

2 polubienia

@Nunu , wiesz przecież, że kobiety kochają głównie uszami, a nie oczami. Jak któryś ma dobry bajer, to naprawdę lata za nim cały wianuszek kobiet i zdobędzie prawie każdą, która mu wpadnie w oko. Wygląd jest naprawdę na jednym z dalszych miejsc. To mężczyźni kochają oczami. Jak kobieta wyglądu nie ma, to może mieć nie wiem jak “gadane”, a będzie sama. :wink:

1 polubienie

@joko Tak zgadzam się. A jeśli mężczyzna jest dodatkowo inteligentny, potrafi rozmawiać a nie tylko mówić i ma piękny głos to można tylko westchnąć: mów do mnie jeszcze… Ale pewnie ten pan ma po prostu talent. Wabik, magnes, czar… całokształt, który przyciąga. Wybierał też zapewne kobiety które wszelkie jego braki uzupełniały swoimi wyobrażeniami i marzeniami.

3 polubienia

Oprócz tego czasem kobieta jest “na rozdrożu”. Taka też staje się łatwym łupem.

4 polubienia

@joko Tak…

2 polubienia

@joko W mojej okolicy był taki jeden pan… Pierwszą żonę złapał na błysk w oku i ułański mundur, przepadła… Okazało się że do wspólnego życia się nie nadawał: hazard, inne kobiety, pakował się w rozliczne kłopoty, rozstali się… On szybko znalazł inną kobietę, potem kolejną i kolejną… i wszystkie panie w okolicy domu, chociaż ludzi gadali co to za jeden…

No wiesz… Na miłość nie ma rady. Jak się jakaś zakocha, to żadne gadanie nie pomoże :upside_down_face:

1 polubienie

To jest straszne. Kiedyś widziałam faceta z 8 dzieci w tym jedno w wózku. I nawet dzieci nie pogubił na tej ulicy. Wiecie,że go oglądałam z każdej strony co on w sobie ma…O ile kobietę można podejrzewać, że obce dzieci prowadzi to żadnego pana - prócz nauczycieli-się nie da. Te z nauczycielem by były w mniej więcej równym wieku przecież…

1 polubienie

Kiedyś w mojej pracy pracowała pani, która była matką 12 dzieci (bo jedno zmarło w niemowlęctwie). Pytałyśmy czy jej nie ciężko. Odpowiedziała, że łatwo nie jest i gdyby żyła drugi raz, to miałaby tylko
Ośmioro i koniec. A za chwilę mówi
: a właściwie, to nie, bo nie byłoby wtedy Maćka , Kasi, Agnieszki i Heli (imiona zmyślam, bo nie pamiętam). Bywają jednak ludzie stworzeni na rodziców wielu dzieci. Ona je wszystkie porządnie wychowała.

5 polubień