Czy ktoś wie co słychać u?

Niejakiej Grety Tintin Eleonory Ernman Thunberg?
Dla niektórych boskiej niczym Maradona dla Argentyńczyków?
Dziewczę od roku pelnoletnie, z horyzontu zdarzen gdzies zniknela?
Obawiam się, ze tym razem z brzydkiego kaczątka łabędzia nie będzie?

Zreszta jej jasełka w porownaniu z rzeczywistymi tragediami brzmia troche slabo.

1 polubienie

Nie wiem i nie chcę wiedzieć.Dlaczego mialbym sie interesować kimś kto mnie do szału doprowadzał?
Pewnie buszuje po salonach jako"zasłużona aktywistka" :face_with_raised_eyebrow:

1 polubienie

Poszła na wagary.

.poszukiwania trwają.

Pełnoletnia, obowiązek szkolny nie dotyczy :stuck_out_tongue_winking_eye:
Al gdzies tam się plącze

Ja widzę tam tylko Davida Attenborough.
Ale pewnie będzie na szarym koncu.

On i tylko on!

2 polubienia

Wygląda na to, że elity uważają cel do którego była używana za dostatecznie bliski osiągnięcia. Ludowy bohater, który zawsze może wpaść na własny pomysł jak swoją popularność wykorzystać, to już tylko przeszkoda… :wink:

Może dorosła i zrozumiała w jakim g… się znalazła.

3 polubienia

Wygląda na to, że przestała przynosić zyski swoim … mocodawcom, więc po co w nią dalej inwestować? :slight_smile:

1 polubienie

Robi swoje. Nie aż tak stary news:
https://next.gazeta.pl/next/7,172392,28624056,greta-thunberg-wyglosila-przemowe-na-festiwalu-glastonbury-zamiast.html

Wojna wiele na świecie zmieniła. Ludzie myślą jak się ogrzać a nie jak ratować planetę

1 polubienie

Czyli w kolko te same bzdury?

2 polubienia

Nie mam pojęcia. :man_shrugging:

1 polubienie

Coś się pisze że ta dziołszka pracowała dla ruskiej pro-eko fundacji. Nie chciało mi się w to wgłębiać

1 polubienie

Zełenski dostanie Nobla

Nie zostal zgloszony.
Moze w przyczyn roku?

A Jarosław?

1 polubienie

Po co mu jakiś lewacki Nobel on dostaje nagrody od swoich klakierów i organizacji ojca dyrektora

3 polubienia

Co do Greenpeace takie podejrzenia są, choc oficjalnie Putin ich z Rosji wyrzucil. Co prawda zieloni chuligani sie bronią - ale czy w takich przypadkach dojdziesz kto placi? Martwe dusze Gogola?

1 polubienie

Woli wyróżnienia od ojca dyrektora

2 polubienia

No to Putin powinien dostać. Chciał podzielić a połączył. Gdyby nie Indie, Iran i Chiny Rosji już by nie było

1 polubienie

Nie tylko ona.

1 polubienie